Znanstvenik u meni: Utjecaj temperature na antioksidacijski kapacitet kod jabuke „bobovec“
Autor: Nikolina Ivačić, 2. 3. 2021.
Kraj sebe imaš mnogo jabuka i ne stigneš ih pojesti jer će prije propasti? Ne brini, uvijek ih možeš skuhati i napraviti kompot ili ih staviti u zamrzivač, no hoće li se time njihova antioksidacijska svojstva promijeniti? Hoće li one i dalje biti jednako korisne tvojem organizmu kao i prije kad su bile svježe? Ako ti se ova tema čini korisna za svakodnevni život, pročitaj rad učenika naše škole Jana Špiclina pod mentorstvom prof. Tihane Čus Slatković, odslušaj video i usput nauči i nešto o metodama rada u biološkom laboratoriju. Pravila natjecanja takva su da glasovi publike nose dio bodova pa Vas pozivamo da glasate za rad našeg učenika. Otvorite URL adresu: https://prijave.znanstvenikumeni.org/public. Tihana Čus Slatković, prof.
Janov rad "Utjecaj temperature na antioksidacijski kapacitet kod jabuke" u kategoriji je Originalnih istraživačkih radova. Glasati možete do 7. 3. 2021., do 13 sati.
Online izdanje

ARHIVA:
Tehničke preporuke: za čitanje kliknite na naslovnicu. Pregled se preporuča u Chrome, Mozilla Firefox preglednicima i s normalnom veličinom fonta podešenom na mobilnim uređajima.
Ukupno: 3558600
Ovaj mjesec: 3817
Ovaj tjedan: 553
Danas: 202
Obrazovanje | ![]() |
![]() |
Dnevni tisak | ![]() |
![]() |
e-knjiznica | ![]() |
![]() |
« Veljača 2025 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |