preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
e-Dnevnik

Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje

Jesen nam plodove dala, zato joj od srca hvala!

Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje obilježili smo u našem produženom boravku proučavajući najpoznatije vrste kruha i peciva u svijetu. Također, naučili smo proces pravljenja kruha od najmanjeg zrna pšenice do gotovog proizvoda na stolu. Osim kruha, zahvalni smo za sve plodove koje nam jesen daje. Mukotrpan rad čovjeka u polju, voćnjaku i vrtu na kraju se isplati. A kako bismo i cijelu zimu uživali u domaćim proizvodima, zajedno s mama i bakama pripremamo zimnicu.

Na Međunarodni dan borbe protiv siromaštva i socijalne isključivosti osvrnuli smo se na svjetske probleme preraspodjele hrane te smo osvijestili sa zahvalnošću čega sve imamo u obilju.

  

 

„Biti zahvalan ne znači da je sve u redu. To samo znači da  sve prihvaćamo sa zahvalnošću.“ 

(Roy T. Bennett)  

 




Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ana Šeb   datum: 18. 10. 2023.

CIJENA PROGRAMA PRODUŽENOG BORAVKA

za šk. god. 2024./2025.

 




SATNICA MATIČNE ŠKOLE I PŠ PREPOLNO ZA ŠKOLSKU GODINU 2024./2025.



Kalendar
« Siječanj 2025 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji


Brojač posjeta
Ispis statistike od 3. 12. 2012.

Ukupno: 1338745
Ovaj mjesec: 2198
Danas: 190




preskoči na navigaciju