Svjetski dan hrane
Učenice Ekološke skupine obilježile su Svjetski dan hrane (16. listopada) kojemu je cilj spriječiti bacanje hrane, što danas predstavlja globalni problem.
Učenice su reciklirale hranu koristeći prezrelo voće i povrće za izradu različitih slastica i zdravog soka.
Cilj je naše skupine podignuti svijest o recikliranju hrane. Smanjenjem bacanja hrane štitimo okoliš od zagađenja i pomažemo ljudima u potrebi.
Naše aktivnosti pogledajte u videozapisu: https://youtu.be/KrIiPROtF_w.
Anamarija Kirac
« Rujan 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |