preskoči na sadržaj

Osnovna škola Savski Gaj Zagreb

Login
Tjedni jelovnik

 

Jelovnik za učenike u produženom boravku

 (27. 01. – 31. 01.  2025.)

 

Ponedjeljak

  • Kruh, pureća de luxe šunka, kiseli krastavac, čaj
  • Varivo od leće sa ječmenom kašom i sušenim mesom, kruh
  • Salama na kruhu

Utorak     

  • Hrskavi jastučići, mlijeko
  • Mesne okruglice u umaku od rajčice, pire krumpir
  • Topli sendvič

Srijeda

  • Krafna, mlijeko
  • Krumpir gulaš, kruh, tortica
  • Štrudl od jabuka

Četvrtak

  • Sendvič, sok
  • Pirjani kiseli kupus, restani krumpir, pečena kobasica
  • Kolač

Petak

  • Pužić sa sirom, tekući jogurt
  • Brudet od lignje, žganci, salata
  • Voće

 

Dobar tek!

 

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 17. 3. 2013.

Ukupno: 557202
Ovaj mjesec: 8697
Ovaj tjedan: 2406
Danas: 103
Školski kalendar za 2022./2023. godinu

 

 

 

 

 

Polica osiguranja

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
BODY PERCATION
Autor: Renata Barac, 23. 11. 2024.

ŠKOLSKI PROJEKT „Kreativan izričaj glazbe“    

Johann Strauss: "Tritsch-tratsch polka"

GLAZBENA KULTURA

 

 


U školskom projektu sudjeluju učenici 5tih i 6tih razreda.

Pogledajmo njihov doživljaj skladbe kroz tijeloglazbu.

 

 

5.A HQ

5.B HQ

5.C HQ

5.D HQ

5.E HQ

5.F HQ

 

7.A HQ

7.B HQ

7.C HQ

7.D HQ

7.E HQ

7.F HQ

 

Katja i Ajan





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju