preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
 

eMatica

CARNet Admin

      

     


   Upisi u srednju školu

Upisi u srednju školu

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vijesti

Tjedan školskog doručka 2022.

U petodnevnom školskom izazovu, naši su učenici 4.a razreda izradili prijedloge zdravog doručka, a učenici 6.b razreda Ena, Tena i Jan saznali što jedu sportaši. Učitelj Tjelesne i zdravstvene kulture Siniša Trajbar, dao nam je dobar primjer. Provodi 13-14 sati na tjedan  trenirajući  i pripremajući se za maraton i triatlon. U triatlonu  pliva 3,8 km, vozi bicikl 180 km te pretrči 42,195 km. Voli zdravu prehranu, dobre napitke, izbjegava šećer i prženu hranu. Naš učitelj trčao je u New Yorku, Tokiju, Parizu, Bombaju, Barceloni, Ateni, Istanbulu.
Učenici 4.b razreda  saznali su zanimljive podatke o podrijetlu namirnica koje konzumiraju - od polja do stola, a učenici 4.c razreda kušali su jedan zdravi i malo drugačiji doručak. Uz mesni dio, djeca vole med, kuhana jaja, toplo mlijeko i svježe krastavce. Kuharice Ivana i Renata, marljivo su tjedan dana bilježile koliko se hrane baca. Njihov zaključak je potaknuti djecu da više jedu varivo.
Tjedan je prošao veselo i kreativno.


vjeroučiteljica Marija Meštrić


 



Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Vesna Mikulić   datum: 24. 10. 2022.

Vijesti

Tjedan školskog doručka 2022.

U petodnevnom školskom izazovu, naši su učenici 4.a razreda izradili prijedloge zdravog doručka, a učenici 6.b razreda Ena, Tena i Jan saznali što jedu sportaši. Učitelj Tjelesne i zdravstvene kulture Siniša Trajbar, dao nam je dobar primjer. Provodi 13-14 sati na tjedan  trenirajući  i pripremajući se za maraton i triatlon. U triatlonu  pliva 3,8 km, vozi bicikl 180 km te pretrči 42,195 km. Voli zdravu prehranu, dobre napitke, izbjegava šećer i prženu hranu. Naš učitelj trčao je u New Yorku, Tokiju, Parizu, Bombaju, Barceloni, Ateni, Istanbulu.
Učenici 4.b razreda  saznali su zanimljive podatke o podrijetlu namirnica koje konzumiraju - od polja do stola, a učenici 4.c razreda kušali su jedan zdravi i malo drugačiji doručak. Uz mesni dio, djeca vole med, kuhana jaja, toplo mlijeko i svježe krastavce. Kuharice Ivana i Renata, marljivo su tjedan dana bilježile koliko se hrane baca. Njihov zaključak je potaknuti djecu da više jedu varivo.
Tjedan je prošao veselo i kreativno.


vjeroučiteljica Marija Meštrić


 



Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Vesna Mikulić   datum: 24. 10. 2022.

Osnovna škola Strahoninec

Čakovečka 55, Strahoninec, 40 000 Čakovec

Tel.: 040/333–408

Pedagoginja: 040/600-097

e-mail: ured@os-strahoninec.skole.hr 

OIB škole: 74447463180


Kalendar
« Prosinac 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji


Brojač posjeta
Ispis statistike od 27. 1. 2011.

Ukupno: 1123793
Ovaj mjesec: 5407
Ovaj tjedan: 689

Tražilica




preskoči na navigaciju