Vijesti
Dani kruha i dani zahvalnosti za plodove zemlje
Autor: Ines Damjanović, 16. 10. 2017.
Dani kruha i dani zahvalnosti za plodove zemlje obilježili smo postavljanjem izložbe kruha, krušnih proizvoda i plodova zemlje užeg zavičaja. Upoznali smo se s procesom nastajanja kruha ( od zrna do pogače), s kulturom ophođenja prema kruhu i zbrinjavanjem njegovih ostataka. Ukazali smo na važnost zdrave prehrane i ekološke poljoprivrede. Izradili smo likovne i literarne radove na temu Dani kruha i na kraju svi zajedno blagovali.
e-Dnevnik
Učenički blog
OŠ Supetar
Tražilica
Sigurniji internet
Korisni linkovi
| Portali |
| > Priručnik za učenje ... |
| > Agencija za odgoj i ... |
| > Ministarstvo znanost... |
| > UNICEF |
| > HDPIO |
| > Mreža škola bez nasilja |
| On-line rječnici |
| Dnevni tisak |
Kalendar
| « Veljača 2025 » | ||||||
| Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
| 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
| 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
| 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
| 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
| 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 1 | 2 |
| 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
Časopisi







.jpg)















.png)
















