Vijesti
RECEPT ZA MARMELADU OD ŠLJIVA
Autor: Ines Damjanović, 30. 9. 2015.
5 kg šljiva 1/2 kg šećera 5 vanilin šećera žlica ruma Šljive se operu i očiste od koštica te samelju. U velikoj posudi se kuhaju oko 45 min uz stalno miješanje. Kad je marmelada skoro gotova doda se šećer i mirodije, te se kuha još 20-tak minuta. Vrela marmelada se ulije u zagrijane tegle koje se odmah zatvore i okrenu naopako da bi se stvorio vakum i spriječilo kvarenje marmelade. Nakon nekog vremena tegle se okrenu na pravu stranu i marmelada je spremna za uporabu. U slast.
e-Dnevnik
Učenički blog
OŠ Supetar
Tražilica
Sigurniji internet
Korisni linkovi
Portali | ![]() |
> Priručnik za učenje ... |
> Agencija za odgoj i ... |
> Ministarstvo znanost... |
> UNICEF |
> HDPIO |
> Mreža škola bez nasilja |
![]() |
On-line rječnici | ![]() |
![]() |
Dnevni tisak | ![]() |
![]() |
Kalendar
« Veljača 2025 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
Časopisi