2019-05-29 22:16:27 KULINARSKA RADIONICA O PRIPREMI TURSKIH JELA Povodom Tjedna Turske kulture u Hrvatskoj u kuhinji hotela Esplanade, 16.05.2019. godine organizirana je kulinarska radionica za kuhare crikveničkih ugostiteljskih objekata, Jadranovih hotela i učenike naše škole koji pohađaju programsko usmjerenje kuhar i pomoćni kuhar i slastičar-TES. Uz poznate turske kuhare u radionici je sudjelovao i Dragan Visković, nastavnik kuharstva u našoj srednjoj školi. Kulinarsko događanje u sklopu Tjedna turske kulture organizirao je Turski kulturni centar Yunus Emre Enstitusu u suradnji s Udruženjem obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine te Jadranom d.d. i uz stručnu potporu Apriori Worlda. Veliki doprinos organizaciji ovog događaja dao je i Siniša Čakarević, predsjednik Ceha ugostitelja i turističkih radnika pri Udruženju obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine. |
Srednja škola dr. Antuna Barca Crikvenica |