2013-12-08 17:00:13 Srebrni bakalar - izvješće Petra i Milan pripremili "srebrni bakalar" na 4. Međunarodnoj bakalarijadiPostignuća na 4. Međunarodnoj bakalarijadi
Natjecanje učenika u pripremanju bakalara Naziv jela: Bakalar na makrobiotički način Učenici kuhari: Petra Balentović, 4e, tehničar nutricionist Milan Malenčić, 3d, agroturistički tehničar Mentor: Ivana Lelas, dipl.oecc.
U natjecanju pripreme bakalara naša ekipa se predstavila novim pristupom pripremanja dalmatinskih jela. Zbog novog pristupa pripremi jela učenici su malo "zbunili" žiri sastavljen od vodećih hrvatskih kuhara. Uspješno prezentirano jelo, te vrlo dobra izvedba rezultiralo je uspjehom i našoj ekipi donijelo priznanja. Diploma srebrnog obilježja i srebrna medalja
2.Stručno predavanje Tema: Kemijsko prehrambena svojstva plavca malog
Učenici: Dragana Damjanović, 4e, tehničar nutricionist Petar Šušnjara, 4e, prehrambeni tehničar Mentor: Marija Rapanić, dipl.ing, prof.mentor
U sklopu cjelodnevnih aktivnosti na 4. Međunarodnoj bakalarijadi održana su stručna predavanja vezana za mediteransku prehranu. Izložbeno prodajni štand Učenici: Antonjeta Stričević, 2b, cvjećar Ljubica Perić; 2b, cvjećar Mentor: Mara Midžor, dipl.ing. agronomije
Buduće cvjećarice Antonjeta i Ljubica su vrlo uspješno predstavile božićne ukrase i adventske vjence radove učenika naše škole.
|
Srednja škola "Braća Radić" Kaštel Štafilić |