2015-10-25 08:51:18 8. međunarodni kongres "Flour - Bread '15" Učenici i profesori programa prehrana sudjeluju na „Flour - Bread '15", 8. međunarodnom kongresu "Brašno - Kruh '15.", 10. hrvatskom kongresu tehnologa proizvodnje i prerade brašnaHrvatska agencija za hranu i Prehrambeno-tehnološkifakultet Osijek, uz potporu Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Hrvatskog društva za hipertenziju, organiziraju okrugli stol "Smanjenje udjela soli u pekarskim proizvodima" koji će se održati 30. listopada u Opatijiu u sklopu 10. hrvatskog i 8. međunarodnog kongresa "Brašno - Kruh ’15". Profesori i učenici zanimanja tehničar nutricionist prezentirat će rezultate svojih istraživanja na temu: "Procjena prihvatljivosti kruha sa smanjenim udjelom soli kod adolescenata i odraslih osoba". Ovo je još jedno od priznanja profesorima i učenicima i potvrda da se višegodišnji rad, upornost i inovativnost prepoznaju i nagrade, ovaj put, sudjelovanjem na ovako značajnom međunarodnom i hrvatskom kongresu.
|
Srednja škola "Braća Radić" Kaštel Štafilić |