2016-12-07 09:04:28 Advent u Zagrebu - itinerar U subotu, 10. prosinca, učenici će u pratnji nastavnika posjetiti Zagreb. BUS 1. 1c (20 učenika), 1b (14 učenika) , 4c (9 učenika) – 43 učenika 07,00 – polazak Opatija – Slatina 07,30 – polazak Rijeka – Jelačićev trg 10,15 – 10,30 – dolazak u hotel „Westin“ Zagreb 10,30 – 11,50 – obilazak hotela u grupama 12,00 – 13,00 – razgledavanje Tehničkog muzeja (cijena ulaznice 15kn) 13,00 – 14,30 – organizirani razgled grada 14,30 – 18,00 – slobodno vrijeme za ručak i razgledavanje Adventa 18,00 – okupljanje 18,15 – polazak za Rijeku i Opatiju 21,00 – 21,30 – dolazak u Rijeku, pa Opatiju (ovisno o prometu)
Nastavnici u pratnji: Ksandra Sinožić, Marina Ivančić Komadina, Zagorka Ivanković
BUS 2. 2a (17 učenika), 2b (14 učenika), 2c (18 učenika) – 49 učenika 07,00 – polazak Opatija – Slatina 07,30 – polazak Rijeka – Jelačićev trg 10,15 – 10,30 – dolazak u hotel „Sheraton“ Zagreb 10,30 – 11,50 – obilazak hotela u grupama 12,00 – 13,00 – razgledavanje Muzeja za umjetnost i obrt (cijena ulaznice 15 kn) 13,00 – 14,30 – organizirani razgled grada 14,30 – 18,00 – slobodno vrijeme za ručak i razgledavanje Adventa 18,00 – okupljanje 18,15 – polazak za Rijeku i Opatiju 21,00 – 21,30 dolazak u Rijeku, pa Opatiju (ovisno o prometu)
Nastavnici u pratnji: Tatjana Pocrnić, Nenad Drobnjak, Mirjana Latas, Đurđica Štanta
BUS 3. 1a (15 učenika), 3a (13 učenika), 3b (2 učenika), 3c (7 učenika), 4b (2 učenika) – 39 učenika 07,00 – polazak Opatija – Slatina 07,30 – polazak Rijeka – Jelačićev trg 10,15 – 10,30 – dolazak u hotel „Hilton“ Zagreb 10,30 – 11,50 – obilazak hotela u grupama 12,00 – 13,00 – razgledavanje Muzeja grada Zagreba (cijena ulaznice 15 kn) 13,00 – 14,30 – organizirani razgled grada 14,30 – 18,00 – slobodno vrijeme za ručak i razgledavanje Adventa 18,00 – okupljanje 18,15 – polazak za Rijeku i Opatiju 21,00 – 21,30 – dolazak u Rijeku, pa Opatiju (ovisno o prometu)
Nastavnici u pratnji: Nataša Modrić Tićak, Sandra Grgurić, Danijela Jakovac
Korisni savjeti: topla slojevita odjeća, kapa, šal, rukavice, topla obuća, uzeti dovoljno tekućine i hrane. |
Hotelijersko-turistička škola |