« Siječanj 2025 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
Učenici 2. C, 3. C i 3. F obilježili su Dan kruha i zahvalnosti za plodove zemlje i Svjetski dan hrane izradom kreativnih pekarskih proizvoda u školskom praktikumu pod vodstvom profesorice Vlatke Palatinuš. U holu škole postavljena je izložba njihovih radova. Školska knjižničarka Marija Marčinko postavila je izložbu ulomaka radova na temu zahvalnosti za kruh i plodove zemlje. Razredi 1. C, 2. C i 3. C, smjer pekar, mesar i zidar, obradili su ulomak iz djela "Kruh i mast" Pavla Pavličića i napisali tekstove o hrani i namirnicama koje oni najviše vole i uz koje vežu lijepe uspomene.