2017-11-21 14:07:18 2. VETweek - Europski tjedan strukovnog obrazovanje i osposobljavanja 2. VETweek - Europskog tjedana vještina u strukovnnom obrazovanju i osposobljavanju koji se ove godine događa od 20.do 24.studenog na razini Europske unije s ciljem predstavljanja brojnih mogućnosti koje nudi strukovno obrazovanje i osposobljavanje mladim ljudima i odraslima kako bi otkrili svoje talente i razvili specifična znanja i vještine za radna mjesta današnjice, ali i sutrašnjice. U našoj Poljoprivredno-prehrambenoj školi obilježiti ćemo Europski tjedan u srijedu 22. studenog 2017. kroz različita predavanja i demonstracije, povezujući teoriju i praksu te poljoprivredu i prehranu. Program počinje u 10,00 sati, a predavanja su slijedeća: Tople juhe za zimske dane, kremaste i prežgane sa začinima za različite ukuse- Snježana Pešut Pilon, dipl.ing., Savjetodavna služba Požega Nutritivna vrijednost prosa, buče i batata - Marija Marketanović-Hadžić, dipl.ing., Poljoprivredno-prehrambena škola Požega Muzej u loncu; predstavljanje projekta - Maja Žebčević Matić, dipl.etn., Gradski muzej Demonstracija jela sa školskim namirnicama: čorba kiselica s bučinim uljem i posna sarma (Muzej u loncu), te pašteta od prosa i krempita od batata, Anđelko Ledić, kuhar, Poljoprivredno-prehrambena škola Požega |
Poljoprivredno-prehrambena škola Požega |