2018-11-02 17:38:00 3. European Vocational Skills Week u Poljoprivredno-prehrambenoj školi Europski tjedan vještina u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju ove godine odvija se od 5.do 9.studenog na razini Europske unije. Naša škola već treću godinu proslavlja izvrsnost u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju, a ove godine pod geslom „Otkrijte svoj talent i širite riječ o uzbudljivim mogućnostima karijere koje stoje pred VET-om!“ Kroz različite radionice i predavanja gostujućih predavača i nastavnika škole tijekom cijelog tjedna obilježit ćemo ovaj značajan tjedan za sve strukovne škole. Program je slijedeći: 5.11.,ponedjeljak, 13:15 sati „Što je to ZOI Slavonija?“ – mr.sc.Josip Mesić, Veleučilište u Požegi6.11.,utorak, 11:00-14:00 sati „Neodoljivi miris“ – radionica učenika pekar i prehrambeni tehničar uz vodstvo nastavnice Tonke Šarić, dipl.ing., Poljoprivredno-prehrambena škola Požega7.11.,srijeda, 13:00 – 15:30 sati „Kompostiranje u službi ekološke poljoprivrede“ – Snježana Pešut Pilon, dipl.ing. , Savjetodavna služba Požega „Početci ekološke poljoprivrede u Požeško – slavonskoj županiji“ – Damir Rosipal, OPG Rosipal8.11.,četvrtak, 11:25 sati „Čičoka – i hrana i lijek i korov i cvijet“ – Mira Ćaćić, dipl.ing., Poljoprivredno – prehrambena škola Požega8.11., četvrtak, 14:00 sati „Predstavljanje projekta podizanja ekološkog nasada raznolikih voćnih vrsta Poljoprivredno – prehrambene škole Požega“ - Tomislav Soldo, dipl.ing., Veleučilište u Požegi9.11.,petak, 11:25 sati „Celijakija – bolest današnjice“ – Tatjana Abramović, dipl.ing., Poljoprivredno – prehrambena škola PožegaNa sva događanja biti će uključeni učenici škole, a pozvani su svi građani naše županije. |
Poljoprivredno-prehrambena škola Požega |