2018-11-02 17:38:00

3. European Vocational Skills Week u Poljoprivredno-prehrambenoj školi

Europski tjedan vještina u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju ove godine odvija se od 5.do 9.studenog na razini Europske unije. Naša škola već treću godinu proslavlja izvrsnost u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju, a ove godine pod geslom „Otkrijte svoj talent i širite riječ o uzbudljivim mogućnostima karijere koje stoje pred VET-om!“

Kroz različite radionice i predavanja gostujućih predavača i nastavnika škole tijekom cijelog tjedna obilježit ćemo ovaj značajan tjedan za sve strukovne škole.

Program je slijedeći:

5.11.,ponedjeljak, 13:15 sati

„Što je to ZOI Slavonija?“ – mr.sc.Josip Mesić, Veleučilište u Požegi

6.11.,utorak, 11:00-14:00 sati

„Neodoljivi miris“ – radionica učenika pekar i prehrambeni tehničar uz vodstvo nastavnice Tonke Šarić, dipl.ing., Poljoprivredno-prehrambena škola Požega

7.11.,srijeda, 13:00 – 15:30 sati

„Kompostiranje u službi ekološke poljoprivrede“ – Snježana Pešut Pilon, dipl.ing. , Savjetodavna služba Požega „Početci ekološke poljoprivrede u Požeško – slavonskoj županiji“ – Damir Rosipal, OPG Rosipal

8.11.,četvrtak, 11:25 sati

„Čičoka – i hrana i lijek i korov i cvijet“ – Mira Ćaćić, dipl.ing., Poljoprivredno – prehrambena škola Požega

8.11., četvrtak, 14:00 sati

„Predstavljanje projekta podizanja ekološkog nasada raznolikih voćnih vrsta  Poljoprivredno – prehrambene škole Požega“ - Tomislav Soldo, dipl.ing., Veleučilište u Požegi

9.11.,petak, 11:25 sati

„Celijakija – bolest današnjice“ – Tatjana Abramović, dipl.ing., Poljoprivredno – prehrambena škola Požega

Na sva događanja biti će uključeni učenici škole, a pozvani su svi građani naše županije.


Poljoprivredno-prehrambena škola Požega