2023-10-11 05:54:35 Taste the Mediterranean Od 04.-08.10.2023.god.,održan je jedinstveni mediteranski festival Taste the Mediterranean u Splitu. Privatna škola Wallner i ove je godine bila domaćin Masterclassu chefova za najbolje učenike ugostiteljkih škola i domaće kuhare .Od naših učenika sudjelovao je Poljak Roko i Bošković Andrija uz pratnju svojih mentora Gorana Batarela i Zdravka Hrgovića. Učenici su sudjelovali u izvođenju Masterclasses gostujućih chefova Festivala -chef Massimo Quaglia, maestro pizzaiolo, restoran Mama, Lendinara – Rovigo (Italija) -pastry chef Talia Richard Carvajal, glavni operativni i kreativni direktor Hart Bageri bakery u Copenhagenu (Danska) chef Roko Nikolić, chef u restoranu ZOI, Split (Hrvatska), 3 toke Gault&Millau Croatia -chef Jasmina Vukašinović, restoran Jasmina A Maslina, Novi Sad (Srbija), 2 toke Gault&Millau Serbia chef Ippei Uemura, restoran Tabi, Marseille (Francuska) – Michelin preporuka, 3 toke Gault&Millau France
chef Michel Basaldella, restoran Le Grand Puetch, Mimet (Francuska) chef Christos Amantos, član Upravnog odbora grčkog kluba chefova chef Vesna Miletić, restoran Tač, Zagreb (Hrvatska), 3 toke Gault&Millau Croatia, Trofej chef tradicijske kuhinje Gault&Millau Croatia 2019., Michelin preporuka chef Paul Ivić, restoran TIAN Beč (Austrija) – 4 toke Gault&Millau Austria, 1 Michelin*, vegetarijanska i vegan kuhinj Učenici su sudjelovanjem na ovom Masterclassu stekli nova znanja i vještine nephodne za buduća napredovanja u struci.
Zdravko Hrgović |
Srednja strukovna škola bana Josipa Jelačića Sinj |