2017-03-01 23:08:55 Regionalni GASTRO 2017.
Gastronomske natjecateljske discipline Gastra su: pripremanje menuja, posluživanje menuja, pripremanje hladnoga slanoga izloška, pripremanje hladnoga slatkoga izloška, pripremanje barskih mješavina, a od hotelijersko-turističkih disciplina: poslovanje recepcije hotela, poslovanje putničke agencije i predstavljanje turističkog odredišta – destinacije.
Ovogodišnje škole natjecatelji su: SREDNJA ŠKOLA TOPUSKO EKONOMSKO-TURISTIČKA ŠKOLA KARLOVAC SREDNJA ŠKOLA ZABOK GOSPODARSKA ŠKOLA VARAŽDIN SREDNJA ŠKOLA BAN JOSIP JELAČIĆ ZAPREŠIĆ GIMNAZIJA BERNARDINA FRANKOPANA SREDNJA ŠKOLA PRELOG SREDNJA ŠKOLA VIKTOROVAC, SISAK TRGOVAČKO-UGOSTITELJSKA ŠKOLA KARLOVAC SREDNJA ŠKOLA VRBOVEC EKONOMSKA, TRGOVAČKA I UGOSTITELJSKA ŠKOLA SAMOBOR SREDNJA ŠKOLA VIKTOROVAC, SISAK SREDNJA ŠKOLA "ARBORETUM OPEKA" HOTELIJERSKO-TURISTIČKA ŠKOLA, ZAGREB UGOSTITELJSKO-TURISTIČKO UČILIŠTE ZAGREB |
Ugostiteljsko - turističko učilište Zagreb |