Autor: Administrator , 6. 9. 2019.
„Zero Waste power in HoReCa“ Kroz niz predviđenih aktivnosti projekt povezuje Zero Waste teme sa strukovnim obrazovanjem i poslovnim sektorom u ugostiteljstvu s ciljem promjena u procesu obrazovanja i poslovanja na način odabira modela rada koji su održivi za okoliš. Zero Waste je globalni pokret usmjeren ka pronalaženju rješenja na aktualna pitanja zagađenja okoliša i ponovne uporabe korištenih materijala. U projekt su uključene tri strukovne ugostiteljske škole, dvije ustanove za obrazovanje odraslih i dvije organizacije iz privatnog sektora iz Hrvatske, Španjolske, Irske, Slovenije i Italije. Koji su ciljevi i ishodi projekta? Osnovni cilj projekta je usvajanje Zero Waste standarda u strukovnom obrazovanju i HoReCa sektoru kroz uporabu digitalnih alata. Kroz provedbu projekta izradit će se alati za implementiranje novih modela učenja i poslovanja u procesu rada: Kome su alati su namijenjeni? Projektni partneri: Trajanje projekta: 01.09.2019. – 31.8.2021. Vrijednost projekta: 208.858,00 EUR Ova publikacija odražava isključivo stajalište autora publikacije i Europska komisija se ne može
1. rujna 2019. započela je provedba našeg projekta financiranog sredstvima Europske unije iz programa Erasmus + K2 pod nazivom
smatrati odgovornom prilikom uporabe informacija koje se u njoj nalaze.