Radionica za Finsku
Autor: Administrator , 4. 2. 2014.
U subotu, 1.2.2014. godine, imali smo prvu ovogodišnju kuharsku radionicu projekta „Iskustvom do posla V“ u kojoj nakon prve selekcije sada sudjeluju učenici 3. i 4. razreda naše škole. Stručni voditelj radionice je chef Vedran Habel. Uz njega stječemo nova kulinarska iskustva i tako se pripremamo za odlazak u Finsku. Nakon nekoliko radionica izabrat će se najbolji kuhari koji će predstavljati našu školu i kuhati naša jela u Finskoj, u gradu Oulu.
Radionica je bila ja organizirana tako da je svatko znao što je njegov dio posla, uz naglašen timski rad. Imali samo pet grupa u dvije radionice, jednoj od 11 do 2 sata, a drugoj od 2 do 6 sati popodne. Obje grupe su uspješno obavile svoje zadatke: miješana salata sa sirom i šunkom, bučnica, puretina s tikvicom i krumpirom, juha od vrganja i orahnjača. Do iduće radionice još ćemo malo modificirati jelovnik.
autor članka: Elvis Asanovski, 4.a.