preskoči na sadržaj

Osnovna škola Antuna Mihanovića Zagreb

Login
EU projekt Pomoćnici

Partner u EU projektu Grada Zagreba „Pomoćnici u nastavi/stručni komunikacijski posrednici kao potpora inkluzivnom obrazovanju, faza VII
Razdoblje provedbe projekta: Od 22.08.2024. do 22.08.2027. godine;
Ukupna vrijednost projekta iznosi 16.811.748,00 eura od čega je 14.000.000,00 eura bespovratnih sredstava iz ESF+, a 2.811.748,00 eura iz sredstava proračuna Grada Zagreba.
Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda plus; 

Upisi u 1. razred

Izborni predmet

U prilogu se nalazi zahtjev za ispisom učenika iz izbornog predmeta koji je potrebno popuniti do 30. lipnja. 

Upis u srednju školu

Dokumenti

 

Jezikomat

Jezični savjeti profesora Filozofskog fakulteta, Marka Alerića

Kalendar
« Ožujak 2025 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
24 25 26 27 28 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Radijska emisija

Radijska emisija učenika 7. b razreda

Razredna stranica 3. a

Marijini obroci

Sportski kutak

 

 

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 7. 11. 2013.

Ukupno: 269953
Ovaj mjesec: 1571
Ovaj tjedan: 56
Danas: 56
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Tradicionalna talijanska kuhinja
Autor: Josipa Špoljarić, 2. 3. 2014.

Prošli mjesec upoznavali smo tradicionalnu talijansku kuhinju.


 

Saznali smo da je u prošlosti pizza bilo tijesto kojim su pekari provjeravali je li peć za pečenje dovoljno zagrijana. Kako se ipak tako pečeno tijesto ne bi bacalo, prodavali su ga sirotinji na ulicama. Zato je pizza kroz povijest bila i poznata kao hrana sirotinje.

Učili smo kako se zovu različiti oblici talijanske tjestenine i po čemu su dobili ime.

Istraživali smo koja je pizza omiljena među učenicima naše škole. Pobijedila je CAPRICCIOSA, tj. miješana pizza s rajčicom, sirom, šunkom, gljivama i maslinama.

U našem EU-projektu ipak nam je najzanimljiviji (i najukusniji!) trenutak bio oblikovanje pizza, pečenje u školskoj pećnici i degustiranje vlastitih kreacija. Zahvaljujemo tetama kuharicama koje su, s puno dobre volje, sudjelovale u ostvarenju ovoga mini-kulinarskog izazova.

učenici 4.a razreda

 

 



Priloženi dokumenti:
Sesame_Street_-_Garfield_s_Pasta_Song.avi (8.03 MB)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Tradicionalna talijanska kuhinja
Autor: Josipa Špoljarić, 2. 3. 2014.

Prošli mjesec upoznavali smo tradicionalnu talijansku kuhinju.


 

Saznali smo da je u prošlosti pizza bilo tijesto kojim su pekari provjeravali je li peć za pečenje dovoljno zagrijana. Kako se ipak tako pečeno tijesto ne bi bacalo, prodavali su ga sirotinji na ulicama. Zato je pizza kroz povijest bila i poznata kao hrana sirotinje.

Učili smo kako se zovu različiti oblici talijanske tjestenine i po čemu su dobili ime.

Istraživali smo koja je pizza omiljena među učenicima naše škole. Pobijedila je CAPRICCIOSA, tj. miješana pizza s rajčicom, sirom, šunkom, gljivama i maslinama.

U našem EU-projektu ipak nam je najzanimljiviji (i najukusniji!) trenutak bio oblikovanje pizza, pečenje u školskoj pećnici i degustiranje vlastitih kreacija. Zahvaljujemo tetama kuharicama koje su, s puno dobre volje, sudjelovale u ostvarenju ovoga mini-kulinarskog izazova.

učenici 4.a razreda

 

 



Priloženi dokumenti:
Sesame_Street_-_Garfield_s_Pasta_Song.avi (8.03 MB)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Tradicionalna talijanska kuhinja
Autor: Josipa Špoljarić, 2. 3. 2014.

Prošli mjesec upoznavali smo tradicionalnu talijansku kuhinju.


 

Saznali smo da je u prošlosti pizza bilo tijesto kojim su pekari provjeravali je li peć za pečenje dovoljno zagrijana. Kako se ipak tako pečeno tijesto ne bi bacalo, prodavali su ga sirotinji na ulicama. Zato je pizza kroz povijest bila i poznata kao hrana sirotinje.

Učili smo kako se zovu različiti oblici talijanske tjestenine i po čemu su dobili ime.

Istraživali smo koja je pizza omiljena među učenicima naše škole. Pobijedila je CAPRICCIOSA, tj. miješana pizza s rajčicom, sirom, šunkom, gljivama i maslinama.

U našem EU-projektu ipak nam je najzanimljiviji (i najukusniji!) trenutak bio oblikovanje pizza, pečenje u školskoj pećnici i degustiranje vlastitih kreacija. Zahvaljujemo tetama kuharicama koje su, s puno dobre volje, sudjelovale u ostvarenju ovoga mini-kulinarskog izazova.

učenici 4.a razreda

 

 



Priloženi dokumenti:
Sesame_Street_-_Garfield_s_Pasta_Song.avi (8.03 MB)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
Dokumenti za prikaz

c
preskoči na navigaciju