Kalendar provedbe nacionalnih ispita 2024./ 2025.
Kalendar i vremenik provedbe nacionalnih ispita 2024./2025.
Partner u EU projektu Grada Zagreba „Pomoćnici u nastavi/stručni komunikacijski posrednici kao potpora inkluzivnom obrazovanju, faza VII
Razdoblje provedbe projekta: Od 22.08.2024. do 22.08.2027. godine;
Ukupna vrijednost projekta iznosi 16.811.748,00 eura od čega je 14.000.000,00 eura bespovratnih sredstava iz ESF+, a 2.811.748,00 eura iz sredstava proračuna Grada Zagreba.
Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda plus;
U prilogu se nalazi zahtjev za ispisom učenika iz izbornog predmeta koji je potrebno popuniti do 30. lipnja.
« Ožujak 2025 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Prošli mjesec upoznavali smo tradicionalnu talijansku kuhinju.
Saznali smo da je u prošlosti pizza bilo tijesto kojim su pekari provjeravali je li peć za pečenje dovoljno zagrijana. Kako se ipak tako pečeno tijesto ne bi bacalo, prodavali su ga sirotinji na ulicama. Zato je pizza kroz povijest bila i poznata kao hrana sirotinje.
Učili smo kako se zovu različiti oblici talijanske tjestenine i po čemu su dobili ime.
Istraživali smo koja je pizza omiljena među učenicima naše škole. Pobijedila je CAPRICCIOSA, tj. miješana pizza s rajčicom, sirom, šunkom, gljivama i maslinama.
U našem EU-projektu ipak nam je najzanimljiviji (i najukusniji!) trenutak bio oblikovanje pizza, pečenje u školskoj pećnici i degustiranje vlastitih kreacija. Zahvaljujemo tetama kuharicama koje su, s puno dobre volje, sudjelovale u ostvarenju ovoga mini-kulinarskog izazova.
učenici 4.a razreda
Prošli mjesec upoznavali smo tradicionalnu talijansku kuhinju.
Saznali smo da je u prošlosti pizza bilo tijesto kojim su pekari provjeravali je li peć za pečenje dovoljno zagrijana. Kako se ipak tako pečeno tijesto ne bi bacalo, prodavali su ga sirotinji na ulicama. Zato je pizza kroz povijest bila i poznata kao hrana sirotinje.
Učili smo kako se zovu različiti oblici talijanske tjestenine i po čemu su dobili ime.
Istraživali smo koja je pizza omiljena među učenicima naše škole. Pobijedila je CAPRICCIOSA, tj. miješana pizza s rajčicom, sirom, šunkom, gljivama i maslinama.
U našem EU-projektu ipak nam je najzanimljiviji (i najukusniji!) trenutak bio oblikovanje pizza, pečenje u školskoj pećnici i degustiranje vlastitih kreacija. Zahvaljujemo tetama kuharicama koje su, s puno dobre volje, sudjelovale u ostvarenju ovoga mini-kulinarskog izazova.
učenici 4.a razreda
Prošli mjesec upoznavali smo tradicionalnu talijansku kuhinju.
Saznali smo da je u prošlosti pizza bilo tijesto kojim su pekari provjeravali je li peć za pečenje dovoljno zagrijana. Kako se ipak tako pečeno tijesto ne bi bacalo, prodavali su ga sirotinji na ulicama. Zato je pizza kroz povijest bila i poznata kao hrana sirotinje.
Učili smo kako se zovu različiti oblici talijanske tjestenine i po čemu su dobili ime.
Istraživali smo koja je pizza omiljena među učenicima naše škole. Pobijedila je CAPRICCIOSA, tj. miješana pizza s rajčicom, sirom, šunkom, gljivama i maslinama.
U našem EU-projektu ipak nam je najzanimljiviji (i najukusniji!) trenutak bio oblikovanje pizza, pečenje u školskoj pećnici i degustiranje vlastitih kreacija. Zahvaljujemo tetama kuharicama koje su, s puno dobre volje, sudjelovale u ostvarenju ovoga mini-kulinarskog izazova.
učenici 4.a razreda