
| « Siječanj 2025 » | ||||||
| Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne | 
| 30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 
| 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 
| 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 
| 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 
| 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 
| 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 
 
	 
	
		
		 
	
	
Učenici 3.d s učiteljicom Narcisom Kolar obilježili su Tjedan školskog doručka s temom Kaj su jeli naši stari.
Na jelovniku su bili: čvarci, špek, šunka, kobasice, luk, prgice sa sirom, kosana mast na kruhu sa crvenom paprikom, čvarkaši, štrukli sa sirom, ščipanci, pogača, kolač s orasima i jabukama, palačinke sa marmeladom i medom, zlevanka, sir s vrhnjem, domaći klipići, lepinje, žganci s vrhnjem, digani kolač s makom, orasima, sirom i grožđicama te domaće jabuke.
Učenici su tijekom tjedna sakupljali stare recepte i proučavali ih.
Sve istraženo proslijeđeno je u Muzej grada Koprivnice gdje će biti izrađena kuharica sa sakupljenim receptima u sklopu projekta Ropotarnica.
                
    
         
  
       
  
      
             
  
 Povratak |
 Povratak |
	 Ispiši članak |
 Ispiši članak |
	
    	
		 Pošalji prijatelju
	 	    
    
    
	
		]
 Pošalji prijatelju
	 	    
    
    
	
		]