Pasqua – la colazione
Tradicionalna
uskršnja hrana
u učionici…
Gli studenti da 4.a hanno portato il cibo tipico che si mangia per Pasqua inItalia, ma anche dalle noaster parti della Croazia: la colomba, le uova di ciocciolato e la treccia pasquale…un colazione buonissima!
Učenici 4. a razreda i učiteljica talijanskog jezika Iva Somborski donijeli su na sat Talijanskog jezika tradicionalnu uskrsnu hranu koja se jede u Italiji, ali i u Hrvatskoj: colombu, čokoladna jaja, šišor… Odličan doručak!
Polaznici izvannastavne aktivnosti Pričotragači pod vodstvom knjižničarke Mirele Tuhtan okušali su se u vlastitoj izradi tradicionalne uskršnje slastice – šišora! Sretan Uskrs!
« Siječanj 2025 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
Nastava na daljinu | ![]() |
![]() |
Odgoj i obrazovanje | ![]() |
![]() |
Lokalna i regionalna... | ![]() |
![]() |
Mediji | ![]() |
![]() |