« Kolovoz 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 |
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Svake školske godine, početkom listopada, u školi obilježavamo Dane kruha i Dane zahvalnosti za plodove zemlje te Dan jabuka. Ove godine opet smo s veseljem obilježili ove dane.
Učenici predmetne nastave obilježili su ove dane s vjeroučiteljicom. Sedmaši i osmaši su pekli klipiće. Neki od njih po prvi puta su uhvatili mlinac i izradili klipić Brašna je bilo posvuda, ali ovi klipići su bili najbolji.
Učenici 6. i 5. razreda izradili su voćnu salatu.
U četvrtom razredu učiteljica je uzela stvari(čitaj sastojke) u svoje ruke i pripremila i ispekla super fine krafnice. Recept prilažem uz članak.
Treći razred ispekao je tradicionalni kolač našeg područja - međimursku gibanicu. Bravo za dečke i njihovu razrednicu!
Učenici 2.razreda osladili su se kruhom i sličnim proizvodima. Nisu zaboravili niti na najvažnije voće naših krajeva - jabuku - čiji se dan obilježava danas.
Prvašići su također danas naučili puno toga o kruhu, njegovoj važnosti i načinu pripreme.
Školom su se danas širili zavodljivi mirisi toplog peciva i kolača. Zahvaljujemo svima koji su nam pomogli da i dalje čuvamo tradiciju i shvatimo važnost hrane.
Svake školske godine, početkom listopada, u školi obilježavamo Dane kruha i Dane zahvalnosti za plodove zemlje te Dan jabuka. Ove godine opet smo s veseljem obilježili ove dane.
Učenici predmetne nastave obilježili su ove dane s vjeroučiteljicom. Sedmaši i osmaši su pekli klipiće. Neki od njih po prvi puta su uhvatili mlinac i izradili klipić Brašna je bilo posvuda, ali ovi klipići su bili najbolji.
Učenici 6. i 5. razreda izradili su voćnu salatu.
U četvrtom razredu učiteljica je uzela stvari(čitaj sastojke) u svoje ruke i pripremila i ispekla super fine krafnice. Recept prilažem uz članak.
Treći razred ispekao je tradicionalni kolač našeg područja - međimursku gibanicu. Bravo za dečke i njihovu razrednicu!
Učenici 2.razreda osladili su se kruhom i sličnim proizvodima. Nisu zaboravili niti na najvažnije voće naših krajeva - jabuku - čiji se dan obilježava danas.
Prvašići su također danas naučili puno toga o kruhu, njegovoj važnosti i načinu pripreme.
Školom su se danas širili zavodljivi mirisi toplog peciva i kolača. Zahvaljujemo svima koji su nam pomogli da i dalje čuvamo tradiciju i shvatimo važnost hrane.
Svake školske godine, početkom listopada, u školi obilježavamo Dane kruha i Dane zahvalnosti za plodove zemlje te Dan jabuka. Ove godine opet smo s veseljem obilježili ove dane.
Učenici predmetne nastave obilježili su ove dane s vjeroučiteljicom. Sedmaši i osmaši su pekli klipiće. Neki od njih po prvi puta su uhvatili mlinac i izradili klipić Brašna je bilo posvuda, ali ovi klipići su bili najbolji.
Učenici 6. i 5. razreda izradili su voćnu salatu.
U četvrtom razredu učiteljica je uzela stvari(čitaj sastojke) u svoje ruke i pripremila i ispekla super fine krafnice. Recept prilažem uz članak.
Treći razred ispekao je tradicionalni kolač našeg područja - međimursku gibanicu. Bravo za dečke i njihovu razrednicu!
Učenici 2.razreda osladili su se kruhom i sličnim proizvodima. Nisu zaboravili niti na najvažnije voće naših krajeva - jabuku - čiji se dan obilježava danas.
Prvašići su također danas naučili puno toga o kruhu, njegovoj važnosti i načinu pripreme.
Školom su se danas širili zavodljivi mirisi toplog peciva i kolača. Zahvaljujemo svima koji su nam pomogli da i dalje čuvamo tradiciju i shvatimo važnost hrane.
Svake školske godine, početkom listopada, u školi obilježavamo Dane kruha i Dane zahvalnosti za plodove zemlje te Dan jabuka. Ove godine opet smo s veseljem obilježili ove dane.
Učenici predmetne nastave obilježili su ove dane s vjeroučiteljicom. Sedmaši i osmaši su pekli klipiće. Neki od njih po prvi puta su uhvatili mlinac i izradili klipić Brašna je bilo posvuda, ali ovi klipići su bili najbolji.
Učenici 6. i 5. razreda izradili su voćnu salatu.
U četvrtom razredu učiteljica je uzela stvari(čitaj sastojke) u svoje ruke i pripremila i ispekla super fine krafnice. Recept prilažem uz članak.
Treći razred ispekao je tradicionalni kolač našeg područja - međimursku gibanicu. Bravo za dečke i njihovu razrednicu!
Učenici 2.razreda osladili su se kruhom i sličnim proizvodima. Nisu zaboravili niti na najvažnije voće naših krajeva - jabuku - čiji se dan obilježava danas.
Prvašići su također danas naučili puno toga o kruhu, njegovoj važnosti i načinu pripreme.
Školom su se danas širili zavodljivi mirisi toplog peciva i kolača. Zahvaljujemo svima koji su nam pomogli da i dalje čuvamo tradiciju i shvatimo važnost hrane.
Svake školske godine, početkom listopada, u školi obilježavamo Dane kruha i Dane zahvalnosti za plodove zemlje te Dan jabuka. Ove godine opet smo s veseljem obilježili ove dane.
Učenici predmetne nastave obilježili su ove dane s vjeroučiteljicom. Sedmaši i osmaši su pekli klipiće. Neki od njih po prvi puta su uhvatili mlinac i izradili klipić Brašna je bilo posvuda, ali ovi klipići su bili najbolji.
Učenici 6. i 5. razreda izradili su voćnu salatu.
U četvrtom razredu učiteljica je uzela stvari(čitaj sastojke) u svoje ruke i pripremila i ispekla super fine krafnice. Recept prilažem uz članak.
Treći razred ispekao je tradicionalni kolač našeg područja - međimursku gibanicu. Bravo za dečke i njihovu razrednicu!
Učenici 2.razreda osladili su se kruhom i sličnim proizvodima. Nisu zaboravili niti na najvažnije voće naših krajeva - jabuku - čiji se dan obilježava danas.
Prvašići su također danas naučili puno toga o kruhu, njegovoj važnosti i načinu pripreme.
Školom su se danas širili zavodljivi mirisi toplog peciva i kolača. Zahvaljujemo svima koji su nam pomogli da i dalje čuvamo tradiciju i shvatimo važnost hrane.