Objavljujemo poziv za dostavu ponuda udžbenika u školskoj godini 2024./2025.
« Rujan 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Cilj projekta:
Razvijanje vještina istraživanja i promatranja promjena u prirodi. Razvijati navike pravilne i zdrave prehrane.
Voditeljice projekta u našoj školi su Leopoldina Vitković i Ksenija Orešković
Projekt se provodi od rujna do studenog 2021.
Aktivnosti projekta:
RUJAN - Predstavljanje partnera u jesenskom okruženju. Promatranje promjena vremena, izrađivanje jesenskog kalendara i prikazivanje rezultata Obilježit ćemo dolazak jeseni (izlet, priredba, boravak u prirodi itd.). Izradit ćemo gospodina ili gospođu Jesenku od jesenskih plodova.
LISTOPAD- Izložba jesenskih plodova i izrada kartica s jesenskim plodovima na materinjem jeziku i engleskom jeziku Organiziranje jesenske modne revije (Odjeća ukrašena šarenim lišćem ili jesenskim plodovima npr. jesenski šešir) Sudjelovanje u nacionalnim jesenskim događanjima i običajima ( Dan kruha, Dan zahvalnosti za plodove zemlje, organiziranje školskog jesenskog sajma ...)
16. 10. Svjetski dan hrane
20.10. Dan jabuka
31.10. Halloween izrezivati bundeve i zasladiti se jelima od bundeve
STUDENI: obilježavanje Svjetskog dana izumitelja, Međunarodnog dana tolerancije, Međunarodnog dana prava djeteta. Odabrati kišni dan skakutati po lokvama , plesati na kiši pod kišobranom. Evaluacija projekta.
U prilogu su materijali provedbe projekta
Cilj projekta:
Razvijanje vještina istraživanja i promatranja promjena u prirodi. Razvijati navike pravilne i zdrave prehrane.
Voditeljice projekta u našoj školi su Leopoldina Vitković i Ksenija Orešković
Projekt se provodi od rujna do studenog 2021.
Aktivnosti projekta:
RUJAN - Predstavljanje partnera u jesenskom okruženju. Promatranje promjena vremena, izrađivanje jesenskog kalendara i prikazivanje rezultata Obilježit ćemo dolazak jeseni (izlet, priredba, boravak u prirodi itd.). Izradit ćemo gospodina ili gospođu Jesenku od jesenskih plodova.
LISTOPAD- Izložba jesenskih plodova i izrada kartica s jesenskim plodovima na materinjem jeziku i engleskom jeziku Organiziranje jesenske modne revije (Odjeća ukrašena šarenim lišćem ili jesenskim plodovima npr. jesenski šešir) Sudjelovanje u nacionalnim jesenskim događanjima i običajima ( Dan kruha, Dan zahvalnosti za plodove zemlje, organiziranje školskog jesenskog sajma ...)
16. 10. Svjetski dan hrane
20.10. Dan jabuka
31.10. Halloween izrezivati bundeve i zasladiti se jelima od bundeve
STUDENI: obilježavanje Svjetskog dana izumitelja, Međunarodnog dana tolerancije, Međunarodnog dana prava djeteta. Odabrati kišni dan skakutati po lokvama , plesati na kiši pod kišobranom. Evaluacija projekta.
U prilogu su materijali provedbe projekta
Cilj projekta:
Razvijanje vještina istraživanja i promatranja promjena u prirodi. Razvijati navike pravilne i zdrave prehrane.
Voditeljice projekta u našoj školi su Leopoldina Vitković i Ksenija Orešković
Projekt se provodi od rujna do studenog 2021.
Aktivnosti projekta:
RUJAN - Predstavljanje partnera u jesenskom okruženju. Promatranje promjena vremena, izrađivanje jesenskog kalendara i prikazivanje rezultata Obilježit ćemo dolazak jeseni (izlet, priredba, boravak u prirodi itd.). Izradit ćemo gospodina ili gospođu Jesenku od jesenskih plodova.
LISTOPAD- Izložba jesenskih plodova i izrada kartica s jesenskim plodovima na materinjem jeziku i engleskom jeziku Organiziranje jesenske modne revije (Odjeća ukrašena šarenim lišćem ili jesenskim plodovima npr. jesenski šešir) Sudjelovanje u nacionalnim jesenskim događanjima i običajima ( Dan kruha, Dan zahvalnosti za plodove zemlje, organiziranje školskog jesenskog sajma ...)
16. 10. Svjetski dan hrane
20.10. Dan jabuka
31.10. Halloween izrezivati bundeve i zasladiti se jelima od bundeve
STUDENI: obilježavanje Svjetskog dana izumitelja, Međunarodnog dana tolerancije, Međunarodnog dana prava djeteta. Odabrati kišni dan skakutati po lokvama , plesati na kiši pod kišobranom. Evaluacija projekta.
U prilogu su materijali provedbe projekta
DOS naziva Molekule života prati međupredmetne sadržaje biologije, matematike i informatike za učenike 8. razreda. U DOS-u se pojavljuju i sadržaji iz kemije ( za one koji žele više). Predviđene se aktivnosti mogu ostvariti u predviđenom slijedu, ali funkcioniraju i zasebno. Ukoliko se aktivnosti odvijaju prema predloženom scenariju za njih je potrebno 12 školskih sati. Možebitne se ocjene mogu upisati u nastavne predmete biologiju, informatiku i matematiku. Naš je prijedlog da se pri ocjenjivanju rukovodi predloženom tablicom na kraju teksta.
Voditeljica radionice:
Leopoldina Vitković, prof biologije i kemije
Cilj projekta:
Razvijanje vještina istraživanja i promatranja promjena u prirodi. Razvijati navike pravilne i zdrave prehrane.
Voditeljice projekta u našoj školi su Leopoldina Vitković i Ksenija Orešković
Projekt se provodi od rujna do studenog 2021.
Aktivnosti projekta:
RUJAN - Predstavljanje partnera u jesenskom okruženju. Promatranje promjena vremena, izrađivanje jesenskog kalendara i prikazivanje rezultata Obilježit ćemo dolazak jeseni (izlet, priredba, boravak u prirodi itd.). Izradit ćemo gospodina ili gospođu Jesenku od jesenskih plodova.
LISTOPAD- Izložba jesenskih plodova i izrada kartica s jesenskim plodovima na materinjem jeziku i engleskom jeziku Organiziranje jesenske modne revije (Odjeća ukrašena šarenim lišćem ili jesenskim plodovima npr. jesenski šešir) Sudjelovanje u nacionalnim jesenskim događanjima i običajima ( Dan kruha, Dan zahvalnosti za plodove zemlje, organiziranje školskog jesenskog sajma ...)
16. 10. Svjetski dan hrane
20.10. Dan jabuka
31.10. Halloween izrezivati bundeve i zasladiti se jelima od bundeve
STUDENI: obilježavanje Svjetskog dana izumitelja, Međunarodnog dana tolerancije, Međunarodnog dana prava djeteta. Odabrati kišni dan skakutati po lokvama , plesati na kiši pod kišobranom. Evaluacija projekta.
U prilogu su materijali provedbe projekta
Cilj projekta:
Razvijanje vještina istraživanja i promatranja promjena u prirodi. Razvijati navike pravilne i zdrave prehrane.
Voditeljice projekta u našoj školi su Leopoldina Vitković i Ksenija Orešković
Projekt se provodi od rujna do studenog 2021.
Aktivnosti projekta:
RUJAN - Predstavljanje partnera u jesenskom okruženju. Promatranje promjena vremena, izrađivanje jesenskog kalendara i prikazivanje rezultata Obilježit ćemo dolazak jeseni (izlet, priredba, boravak u prirodi itd.). Izradit ćemo gospodina ili gospođu Jesenku od jesenskih plodova.
LISTOPAD- Izložba jesenskih plodova i izrada kartica s jesenskim plodovima na materinjem jeziku i engleskom jeziku Organiziranje jesenske modne revije (Odjeća ukrašena šarenim lišćem ili jesenskim plodovima npr. jesenski šešir) Sudjelovanje u nacionalnim jesenskim događanjima i običajima ( Dan kruha, Dan zahvalnosti za plodove zemlje, organiziranje školskog jesenskog sajma ...)
16. 10. Svjetski dan hrane
20.10. Dan jabuka
31.10. Halloween izrezivati bundeve i zasladiti se jelima od bundeve
STUDENI: obilježavanje Svjetskog dana izumitelja, Međunarodnog dana tolerancije, Međunarodnog dana prava djeteta. Odabrati kišni dan skakutati po lokvama , plesati na kiši pod kišobranom. Evaluacija projekta.
U prilogu su materijali provedbe projekta
Cilj projekta:
Razvijanje vještina istraživanja i promatranja promjena u prirodi. Razvijati navike pravilne i zdrave prehrane.
Voditeljice projekta u našoj školi su Leopoldina Vitković i Ksenija Orešković
Projekt se provodi od rujna do studenog 2021.
Aktivnosti projekta:
RUJAN - Predstavljanje partnera u jesenskom okruženju. Promatranje promjena vremena, izrađivanje jesenskog kalendara i prikazivanje rezultata Obilježit ćemo dolazak jeseni (izlet, priredba, boravak u prirodi itd.). Izradit ćemo gospodina ili gospođu Jesenku od jesenskih plodova.
LISTOPAD- Izložba jesenskih plodova i izrada kartica s jesenskim plodovima na materinjem jeziku i engleskom jeziku Organiziranje jesenske modne revije (Odjeća ukrašena šarenim lišćem ili jesenskim plodovima npr. jesenski šešir) Sudjelovanje u nacionalnim jesenskim događanjima i običajima ( Dan kruha, Dan zahvalnosti za plodove zemlje, organiziranje školskog jesenskog sajma ...)
16. 10. Svjetski dan hrane
20.10. Dan jabuka
31.10. Halloween izrezivati bundeve i zasladiti se jelima od bundeve
STUDENI: obilježavanje Svjetskog dana izumitelja, Međunarodnog dana tolerancije, Međunarodnog dana prava djeteta. Odabrati kišni dan skakutati po lokvama , plesati na kiši pod kišobranom. Evaluacija projekta.
U prilogu su materijali provedbe projekta
Cilj projekta:
Razvijanje vještina istraživanja i promatranja promjena u prirodi. Razvijati navike pravilne i zdrave prehrane.
Voditeljice projekta u našoj školi su Leopoldina Vitković i Ksenija Orešković
Projekt se provodi od rujna do studenog 2021.
Aktivnosti projekta:
RUJAN - Predstavljanje partnera u jesenskom okruženju. Promatranje promjena vremena, izrađivanje jesenskog kalendara i prikazivanje rezultata Obilježit ćemo dolazak jeseni (izlet, priredba, boravak u prirodi itd.). Izradit ćemo gospodina ili gospođu Jesenku od jesenskih plodova.
LISTOPAD- Izložba jesenskih plodova i izrada kartica s jesenskim plodovima na materinjem jeziku i engleskom jeziku Organiziranje jesenske modne revije (Odjeća ukrašena šarenim lišćem ili jesenskim plodovima npr. jesenski šešir) Sudjelovanje u nacionalnim jesenskim događanjima i običajima ( Dan kruha, Dan zahvalnosti za plodove zemlje, organiziranje školskog jesenskog sajma ...)
16. 10. Svjetski dan hrane
20.10. Dan jabuka
31.10. Halloween izrezivati bundeve i zasladiti se jelima od bundeve
STUDENI: obilježavanje Svjetskog dana izumitelja, Međunarodnog dana tolerancije, Međunarodnog dana prava djeteta. Odabrati kišni dan skakutati po lokvama , plesati na kiši pod kišobranom. Evaluacija projekta.
U prilogu su materijali provedbe projekta
Jednostavnost za koju mislite da se krije iza formule H2O samo je prividna.
Formula je to za najvažniju tekućinu koja postoji i bez koje život na Zemlji ne bi bio moguć.
Nažalost, čovjek će njen značaj shvatiti tek kad presuši posljednji izvor pitke vode.