preskoči na sadržaj

Osnovna škola Dore Pejačević Našice

Login
UPISI U 1. RAZRED

DIGITALNI HERBARIJ

      Digitalni herbarij-

       Priroda se budi

PROJEKTI

     

   ŠKOLSKI JELOVNIK

  

 

   

Priloženi dokumenti:
Kratak opis projekta- za WEB.docx

OTVORENA VRATA

       20. PROSINCA 2023.

VRT BIOLOŠKE RAZNOLIKOSTI

ZIMSKI STEM VRT

eTwinning škola

NAŠA ŠKOLA NOSI IME:

            

MEĐUNARODNI PROGRAM

            

ZAŠTITA U SLUČAJU POTRESA

TU SMO ZA VAS!

 

 

    VIRTUALNA KNJIŽNICAsmiley

     NOVINARSKI KUTAK

KORISNO

           

Kalendar
« Rujan 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

ŠKOLSKI DOKUMENTI

 

 

 

PRAVILNICI

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
TJEDAN ŠKOLSKOG DORUČKA I OBILJEŽAVANJE DANA KRUHA
Autor: Andrea Dubaić Begić, 19. 10. 2020.

Doručak je za školarce najvažniji obrok u danu. Zato će se od 2020. godine svakog listopada, prije Svjetskog dana hrane, obilježiti i Tjedan školskog doručka kako bi se podigla svjesnost o važnosti nutritivno bogatog doručka za svako školsko dijete.

Ove godine smo Tjedan školskog doručka obilježili od 12. do 16. listopada te su učenici razredne nastave zajedno sa svojim učiteljicama prezentirati različite načine pripreme doručka. S obzirom na epidemiološku situaciju i organizaciju nastave u posebnim uvjetima, učenici predmetne nastave potrudili su se sami pripremiti doručak u svom kućanstvu.

Kako je sve to izgledalo, možete vidjeti na fotografijama u prilogu.

 

Sanela Mandić Vidaković, pedagoginja


 https://padlet.com/belunjakr/72b0jdjr4h3kszhu

https://padlet.com/sandratoljglavas/xdf9xg6cfh4ymrh

padlet.com/mirjanamijic3/x6rsi9iz15xqgng2ž

3.c

4.c

 4.a

4.a

 2.b

 2.b

 3.b

 2.c

likovni radovi i panoi u holu

 4.b

 4.c

 

 



Priloženi dokumenti:
3._VU.pdf (1.16 MB)
Dani_kruha_-_16.10.2020..pdf (3.44 MB)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju