
| « Siječanj 2025 » | ||||||
| Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
| 30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
| 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
| 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
| 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
| 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
| 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
Učenici 4.b i njihova učiteljica Barbara Bajsić danas su obilježili Dan kruha i zahvalnosti za plodove zemlje. U školu su donijeli različite krušne proizvode koje su ispekli sa članovima svojih obitelji. Osim što su probali različite vrste kruha, kiflica, muffina, štrudli i pekmeza, sudjelovali su u istraživanju o svojim prehrambenim navikama. Upitnik su ispunili preko tableta. Dobivene rezultate smo prikazali grafički te su ih učenici tumačili. Istraživanje je pokazalo da učenici 4.b imaju zdrave prehrambene navike. Slike su u prilogu.
IMG-8463.jpg
(462.95 KB)
IMG-8466.jpg
(399.51 KB)
IMG-8468.jpg
(483.86 KB)
IMG-8470.jpg
(371.42 KB)
IMG-8471.jpg
(421.51 KB)
IMG-8475.jpg
(477.81 KB)
IMG-8478.jpg
(193.19 KB)