preskoči na sadržaj

Osnovna škola Dragutina Tadijanovića Vukovar

Login
e-Skole

e-Dnevnik

Energetska obnova



Kalendar
« Siječanj 2025 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Brojač posjeta
Ispis statistike od 3. 4. 2016.

Ukupno: 335320
Ovaj mjesec: 1050
Ovaj tjedan: 725
Danas: 106
Drugi dom

Naš YouTube kanal

Sigurni internet

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
RUČAK U PRODUŽENOM BORAVKU
Autor: Nikolina Burčak, 9. 1. 2023.

 

 

 

 

RUČAK U PRODUŽENOM BORAVKU

9.-13.1. 2023.

  1. Ponedjeljak: grah s kobasicom, salata, kruh
  2. Utorak: gulaš s tjesteninom, salata, kruh
  3. Srijeda: pileća juha, bečka šnicla, varivo od graška i mrkve, kruh
  4. Četvrtak: goveđa juha, špageti bolognese, salata, kruh
  5. Petak: juha od rajčice, riblji štapići, krumpir salata, kruh

16.-20.1.2023.

  1. Ponedjeljak: slatki kupus s mesom, kruh
  2. Utorak: goveđa juha, naravni odrezak u umaku, riža, salata, kruh
  3. Srijeda: pileća juha, faširane šnicle, pire krumpir, salata, kruh
  4. Četvrtak: povrtna juha, batak, krumpiri s povrćem, salata, kruh
  5. Petak: juha od rajčice, kolutići lignje, granatir tjestenina, kruh





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
RUČAK U PRODUŽENOM BORAVKU
Autor: Nikolina Burčak, 9. 1. 2023.

 

 

 

 

RUČAK U PRODUŽENOM BORAVKU

9.-13.1. 2023.

  1. Ponedjeljak: grah s kobasicom, salata, kruh
  2. Utorak: gulaš s tjesteninom, salata, kruh
  3. Srijeda: pileća juha, bečka šnicla, varivo od graška i mrkve, kruh
  4. Četvrtak: goveđa juha, špageti bolognese, salata, kruh
  5. Petak: juha od rajčice, riblji štapići, krumpir salata, kruh

16.-20.1.2023.

  1. Ponedjeljak: slatki kupus s mesom, kruh
  2. Utorak: goveđa juha, naravni odrezak u umaku, riža, salata, kruh
  3. Srijeda: pileća juha, faširane šnicle, pire krumpir, salata, kruh
  4. Četvrtak: povrtna juha, batak, krumpiri s povrćem, salata, kruh
  5. Petak: juha od rajčice, kolutići lignje, granatir tjestenina, kruh





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju