preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ive Andrića Zagreb

Login
STEM COMPETENT

Upisi u osnovnu školu

školska liječnica Blaženka Kovačević-Petrovski

tel. 655 1554

sustav naručivanja: www.terminko.hr

Upisi u srednju školu

Svi važni dokumenti za upis u srednje škole za školsku godinu 2023./2024.

Upitnici za izbor zanimanja:

https://e-usmjeravanje.hzz.hr/   - razni upitnici za izbor zanimanja.

mrav.ffzg.hr/zanimanja – kraći upitnik za izbor zanimanja

· Informacije o upisima www.upisi.hr

TECNO LOGIC - KEY TO THE FUTURE

Himna OŠ Ive Andrića

 

Jelovnik

 

Školski dokumenti

Kalendar rada škola
ZDRAVLJE
Informacije za roditelje

Sigurnost na internetu

Kalendar
« Veljača 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Korisni linkovi
Raspored zvona

0

7:10-7:55

1

8:00-8:45

2

8:50-9:35

3

9:45-10:30

4

10:45-11:30

5

11:35-12:20

6

12:25-13:10

7.

13:15-14:00

1.

14:05-14:50

2.

14:55-15:40

3.

15:45-16:30

4.

16:35-17:20

5.

17:25-18:10

 

Skole.hr

eLektire

eKnjiznica

online enciklopedija

Rješavanje zadataka iz matematike na web-u.

Tour de Matour

Projekt zaštite djece od opasnosti Interneta

Bojanke

 

 

 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Od zrna pšenice do kruha
Autor: Hrvoje Nemec, 19. 2. 2014.

U petak, 11. 10. 2013., učenici trećih razreda posjetili su Tehnički muzej gdje su sudjelovali u radionici „Od zrna pšenice do kruha“.

Kliknite na "opširnije"


Prvo smo išli gledati alate za obradu zemlje. Vidjeli smo kako se melje žito. To se radi pomoću velikog teškog mlinskog kamena. Mljeli smo pšenicu u brašno. Bilo je teško, ali zabavno. Dobili smo vrećicu pšenice i iz nje smo sadili zrnje, a iza toga smo išli mijesiti tijesto za kruh. To smo radili od kvasca, soli, vode i brašna. Izmijesili smo i ispekli kruh. Bio je ukusan!


Jan Kovačić, 3.b





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju