Učenici 5.a razreda i njihova razrednica Danijela Tatalović, obilježili su Dan zahvalnosti za plodove zemlje i Dan kruha te dan zdravog doručka na malo drugačiji način. Dana 25. listopada, 2. školski sat, zajedno su u holu škole pojeli griz koji je pripremila naša kuharica. Zatim, nakon par školskih sati, na Satu razrednika, učenici i razrednica pripremili su voćnu salatu. Svatko od učenika donio je u školu barem jednu voćku, a učenici su se zbilja potrudili i donijeli u školu što raznovrsnije voće (mandarina, naranča, jabuka, kruška, borovnica, nar, ananas, limun, limeta...). Po potrebi, učenici su salatu mogli začiniti agavinim sirupom ili medom. Također, neki su učenici donijeli svoj zdravi doručak od kuće (smoothie, pahuljice i jogurt, mlijeko, zdrave namirnice...). Nakon zajedničke pripreme voćne salate, ostatak sata proveli su uživajući u okusima onoga što su pripremili i onoga što su donijeli od kuće!