16. listopada, SVJETSKI DAN HRANE
Autor: Verica Marinović, 18. 10. 2012.
Učenici 7.a i 7.b razreda, s razrednicima Tanjom Mihačić-Vukoja i Kristinom Mihalčić obilježili su Svjetski dan hrane koji se obilježava 16. listopada.
Povodom obilježavanja Svjetskog dana hrane koji se obilježava 16. 10. učenici 7.a i 7.b razreda, s razrednicima Tanjom Mihačić-Vukoja I Kristinom Mihalčić su priredili degustaciju karakteristične hrane iz 18 zemalja svijeta: Francuska, Velika Britanija, USA, Brazil, Kenija, Hrvatska, BIH, Italija, Turska, Saudijska Arabija, Njemačka, Rusija, Grčka, Meksiko, Mađarska, Kina.
Bilo jet u tortilja, riže, pizza, gulaša, pršuta, batata, muffina, sendviča s krastavcima, čaja s mlijekom, coca-cole, kokica, grčke salate, pečenih krumpira, mesa, janjetine, žganaca, špinata i još mnogo, mnogo toga!
Dobar vam tek!
Kristina Mihalčić, prof.
U nastavku možete preuzeti brošuru BRINI O SEBI - BUDI DOBRO - proŽIVI COVID i
letak s telefonskim brojevima za psihološko savjetovanje mladih za svaku županiju
« Rujan 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |