Radionica kuhanja
Autor: Blaženka Crnov, 21. 10. 2015.
Učenici 5.b razreda koji uče slovački jezik zajedno sa svojom nastavnicom Anom Marošević prigodno su u našoj školi obilježili 16. listopada - Svjetski dan hrane.
Radionicu kuhanja u utorak 20. listopada pripremili su vrijedni i pametni učenici naše škole. Cilj je ove radionice bio upoznati učenike s lećom, naučiti kako se ona priprema i ukazati na zdravu i vrlo povoljnu ishranu u današnje doba brze hrane.
Učenici su tijekom sata razrednog odjela sa svojom nastavnicom Anom Marošević pripremili jedno zanimljivo jelo. Prvo su pripremili sve navedene sastojke pa započeli s kuhanjem. Leća ili na slovačkom ''šošovica'' je jelo bogato bjelančevinama i željezom. Juhom su se počastili učenici i djelatnici škole. Jelo je bilo izloženo u zbornici te su se i učitelji mogli poslužiti.
Raznovrsne recepte za pripremu leće možete pronaći na internetskim stranicama .
Informacije za roditelje RN 2023-2024.pdf
Informacije za roditelje PN 2023-2024.pdf
« Kolovoz 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 |
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |