Jelovnik 2012./2013.
Autor: Administrator , 17. 9. 2012.
PONEDJELJAK
UTORAK
SRIJEDA
ČETVRTAK
PETAK
GRIZ SA ČOKOLADOM
VOĆE
NAPITAK (VODA)
TJESTENINA S MLJEVENIM MESOM
ZELENA SALATA
CEDEVITA
MINEŠTRA OD JEČMA S HRENOVKOM
SUHI KOLAČ
NAPITAK
PILETINA
RIŽI BIŽI
VOĆE
NAPITAK
PIZZA SA SIROM
ČAJ
VOĆE
MLIJEČNI NAMAZ KAKAO
VOĆE (SEZONSKO)
TJESTENINA SA ČETIRI SIRA
CIKLA
NAPITAK (VODA)
MINEŠTRA OD POVRĆA I HRENOVKE
SUHI KOLAČ
NAPITAK
KOSANI ODREZAK
(POLPETE) U UMAKU PIRE KRUMPIR
SALATA
NAPITAK
OSLIĆ
ŠPINAT S KRUMPIROM
VOĆE
GRIZ SA ČOKOLADOM
VOĆE
NAPITAK (VODA)
TJESTENINA S MESNIM GULAŠEM
SALATA
NAPITAK (VODA)
MINEŠTRA OD BOBIĆA S HRENOVKOM
SUHI KOLAČ
NAPITAK
POHANA PILETINA
KISELI KUPUS
NAPITAK
PIZZA
VOĆE
ČAJ
NUTELA,
JOGURT
VOĆE (SEZONSKO)
TJESTENINA S TUNOM
KUPUS SALATA
ČAJ
MINEŠTRA OD GRAHA S TJESTENINOM I HRENOVKOM
SUHI KOLAČ
NAPITAK
JUNEĆI ODRESCI
U UMAKU OD MRKVE
S RIŽOM
NAPITAK
KRUMPIR U GULAŠU
SALATA
VOĆE
GRIZ SA ČOKOLADOM
VOĆE
NAPITAK (VODA)
TJESTENINA KARBONARA
SALATA
NAPITAK (VODA)
VARIVO OD KELJA S HRENOVKOM
SUHI KOLAČ
ČAJ
PALENTA S GULAŠOM OD MESA
SALATA
NAPITAK
VARIVO OD SVJEŽEG
KUPUSA
HRENOVKA
VOĆE
| « Siječanj 2025 » | ||||||
| Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
| 30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
| 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
| 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
| 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
| 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
| 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
Dani otvorenih vrata šk.god. 2024./2025.
25. studenog 2024. u 16.00
17. veljače 2025. u 16.00
19. svibnja 2025. u 16.00
Osnovna škola - Scuola elementare Mate Balote Buje - Buie Školski brijeg 2 52460 BUJE ured@os-mbalote-buje.skole.hr RAVNATELJ drazen.hinek@skole.hr TAJNIŠTVO mob: 091/2468-601 052/772-138 ured@os-mbalote-buje.skole.hr RAČUNOVODSTVO mob: 091/2468-606 052/720-338 os.mate.balote.buje@pu.t-com.hr POSEBNI ODJEL tel.: 052/772-215
Raspored sati
| Trajanje sata | |
| 1. | 8:00 - 8:45 |
| 2. | 8:50 - 9:35 |
| 3. | 9:50 - 10:35 |
| 4. | 10:50 - 11:35 |
| 5. | 11:40 - 12:25 |
| 6. | 12:30 - 13:15 |
| 7. | 13:20 - 14:05 |
Ukupno: 182926
.png)





