Hvala prirodi
OŠ Nedelišće sudjelovala je i na ovogodišnjoj, 16. po redu, manifestaciji Dana zahvalnosti za plodove zemlje u organizaciji Turističke zajednice Općine Nedelišće. Manifestacija koja okuplja brojne udruge i proizvođače hrane s područja Općine, postala je poznata diljem Hrvatske, a interes za sudjelovanje odavna prelazi granice naše male zemlje.
Među 72 izlagača ponovno se našao i naš školski izložbeno-degustativni prostor koji su ovoga puta napunili i, uz stručno vodstvo učitelja Veljka Posavca, uredili školski djelatnici. Kolače, jesenske plodove, zimnice, džemove, pekmeze pripremile su učiteljice, učitelji te školske kuharice i kuhari.
Šarenilo boja, mirisa i okusa podsjetilo je mnoštvo koje je posjetilo MESAP u subotu, 12. listopada, na činjenicu da prirodi još jednom trebamo reći jedno veliko hvala.
Hvala prirodi
OŠ Nedelišće sudjelovala je i na ovogodišnjoj, 16. po redu, manifestaciji Dana zahvalnosti za plodove zemlje u organizaciji Turističke zajednice Općine Nedelišće. Manifestacija koja okuplja brojne udruge i proizvođače hrane s područja Općine, postala je poznata diljem Hrvatske, a interes za sudjelovanje odavna prelazi granice naše male zemlje.
Među 72 izlagača ponovno se našao i naš školski izložbeno-degustativni prostor koji su ovoga puta napunili i, uz stručno vodstvo učitelja Veljka Posavca, uredili školski djelatnici. Kolače, jesenske plodove, zimnice, džemove, pekmeze pripremile su učiteljice, učitelji te školske kuharice i kuhari.
Šarenilo boja, mirisa i okusa podsjetilo je mnoštvo koje je posjetilo MESAP u subotu, 12. listopada, na činjenicu da prirodi još jednom trebamo reći jedno veliko hvala.
Hvala prirodi
OŠ Nedelišće sudjelovala je i na ovogodišnjoj, 16. po redu, manifestaciji Dana zahvalnosti za plodove zemlje u organizaciji Turističke zajednice Općine Nedelišće. Manifestacija koja okuplja brojne udruge i proizvođače hrane s područja Općine, postala je poznata diljem Hrvatske, a interes za sudjelovanje odavna prelazi granice naše male zemlje.
Među 72 izlagača ponovno se našao i naš školski izložbeno-degustativni prostor koji su ovoga puta napunili i, uz stručno vodstvo učitelja Veljka Posavca, uredili školski djelatnici. Kolače, jesenske plodove, zimnice, džemove, pekmeze pripremile su učiteljice, učitelji te školske kuharice i kuhari.
Šarenilo boja, mirisa i okusa podsjetilo je mnoštvo koje je posjetilo MESAP u subotu, 12. listopada, na činjenicu da prirodi još jednom trebamo reći jedno veliko hvala.
Obrazovni portali |