Održivo ribarstvo
Autor: Marija Draganjac, Dijana Perišin, 4. 10. 2018.
U utorak 2. listopada učenicima prvog razreda podijeljeni su promotivni paketi koji sadrže prerađene proizvode ribarstva i slikovnicu.
Učenici su s učiteljicom Dijanom Perišin čitali dobivenu slikovnicu i razgovarali o važnosti i potrebi konzumiranja ribe i ribljih proizvoda. Na kraju su crtali morsko podmorje. Aktivnosti su održane u sklopu promotivne kampanje Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske s ciljem promicanja domaćih proizvoda ribarstva i akvakulture, kako bi se ovi proizvodi što više koristili u prehrani školske djece.
« Rujan 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
KURIKUL2023-2024 .doc
KURIKUL2022-2023 novo(1).pdf
4.OS RecicaRecica kurikulum.pdf
PRAVILNIK O NAČINIMA, POSTUPCIMA I ELEMENTIMA VREDNOVANJA UČENIKA U OSNOVNOJ I SREDNJOJ ŠKOLI
ZAKON O ODGOJU I OBRAZOVANJU U OSNOVNOJ I SREDNJOJ ŠKOLI
Dnevni tisak |
Učenje |
Rečica |
E-Twinning |