preskoči na sadržaj

Osnovna škola Savski Gaj Zagreb

Login
Tjedni jelovnik

 

Jelovnik za učenike u produženom boravku

 (27. 01. – 31. 01.  2025.)

 

Ponedjeljak

  • Kruh, pureća de luxe šunka, kiseli krastavac, čaj
  • Varivo od leće sa ječmenom kašom i sušenim mesom, kruh
  • Salama na kruhu

Utorak     

  • Hrskavi jastučići, mlijeko
  • Mesne okruglice u umaku od rajčice, pire krumpir
  • Topli sendvič

Srijeda

  • Krafna, mlijeko
  • Krumpir gulaš, kruh, tortica
  • Štrudl od jabuka

Četvrtak

  • Sendvič, sok
  • Pirjani kiseli kupus, restani krumpir, pečena kobasica
  • Kolač

Petak

  • Pužić sa sirom, tekući jogurt
  • Brudet od lignje, žganci, salata
  • Voće

 

Dobar tek!

 

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 17. 3. 2013.

Ukupno: 557202
Ovaj mjesec: 8697
Ovaj tjedan: 2406
Danas: 103
Školski kalendar za 2022./2023. godinu

 

 

 

 

 

Polica osiguranja

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
ZET - obavijest učenicima putnicima - produljenje radova do 14.3.2022.
Autor: Matija Bajić, 3. 3. 2022.

Obavještavaju se učenici korisnici školske autobusne linije

711 OŠ Savski Gaj - Blato

zbog radova, sanacije prekopa, na Karlovačkoj cesti kod K. Br. 80 od ponedjeljka, 07. ožujka od 08:00 sati do ponedjeljka, 14. ožujka 2022. godine do 20:00 sati, navedena školska linija prometovati  će na slijedeći način:

  1. autobus:
  • OŠ Savski Gaj – Remetinečka cesta – Karlovačka cesta – rotor Jaruščica – Jadranska avenija – desno čvor Lučko, desno prema naselju Blato do okretišta u odteretnom kanalu.
  • Iz Blata– lijevo Jadranska avenija – rotor Jaruščica i dalje svojom trasom do OŠ Savski Gaj.
  1. autobus:
  • OŠ Savski Gaj – Remetinečka cesta – Karlovačka cesta – do kapele Majke Božje Gospe Snježne (privremeno okretište) i natrag svojom trasom prema OŠ Savski Gaj.

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika radovi mogu biti produženi.

Molimo korisnike naših usluga za razumijevanje. 

Zagreb, 03.03.2022.godine         

             

ZAGREBAČKI ELEKTRIČNI TRAMVAJ d.o.o.






[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju