preskoči na sadržaj

Osnovna škola Savski Gaj Zagreb

Login
Tjedni jelovnik

 

Jelovnik za učenike u produženom boravku

 (27. 01. – 31. 01.  2025.)

 

Ponedjeljak

  • Kruh, pureća de luxe šunka, kiseli krastavac, čaj
  • Varivo od leće sa ječmenom kašom i sušenim mesom, kruh
  • Salama na kruhu

Utorak     

  • Hrskavi jastučići, mlijeko
  • Mesne okruglice u umaku od rajčice, pire krumpir
  • Topli sendvič

Srijeda

  • Krafna, mlijeko
  • Krumpir gulaš, kruh, tortica
  • Štrudl od jabuka

Četvrtak

  • Sendvič, sok
  • Pirjani kiseli kupus, restani krumpir, pečena kobasica
  • Kolač

Petak

  • Pužić sa sirom, tekući jogurt
  • Brudet od lignje, žganci, salata
  • Voće

 

Dobar tek!

 

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 17. 3. 2013.

Ukupno: 557202
Ovaj mjesec: 8697
Ovaj tjedan: 2406
Danas: 103
Školski kalendar za 2022./2023. godinu

 

 

 

 

 

Polica osiguranja

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
OBAVIJEST O POČETKU ŠKOLSKE GODINE 2022./2023.
Autor: Matija Bajić, 1. 9. 2022.

PRVI DAN NASTAVE -  ponedjeljak, 5. rujna 2022.

Roditelji učenika prvih razreda su telefonski obaviješteni o prvom danu nastave i rasporedu dolaska.

  • NASTAVA PRIJE PODNE (od 8 do 10,30 sati): 5. i 7. razredi, 3.b, 3.e, 4.b, 4.c, 4.d, 4.e, 4.f
  • NASTAVA POSLIJE PODNE (od 14 do 16,30 sati): 6. i 8. razredi, 2.a, 3.a, 3.c, 3.d, 3.f, 3.g, 4.a  
  • PRODUŽENI BORAVAK 2. razredi (od 7 do 17 sati): 2.b, 2.c, 2.d, 2.e, 2.f

Molimo učenike 5. razreda da svoje razrednike pričekaju ispred škole. Razrednici će doći po njih i odvesti ih u učionicu.                                    

  • Područna škola Blato: 1.e, 1.f, 2.b, 2.c

Učenici drugih razreda koji pripadaju PŠ Blato od 5. rujna dolaze u PŠ Blato.

Učenici će i ove školske godine dobiti besplatne udžbenike koji će ih dočekati u učionici na klupama.

Ostale informacije i točan raspored dobit ćete od razrednika prvi dan nastave.

Veselimo se ponovnom susretu!






[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju