preskoči na sadržaj

Osnovna škola Savski Gaj Zagreb

Login
Tjedni jelovnik

 

Jelovnik za učenike u produženom boravku

 (27. 01. – 31. 01.  2025.)

 

Ponedjeljak

  • Kruh, pureća de luxe šunka, kiseli krastavac, čaj
  • Varivo od leće sa ječmenom kašom i sušenim mesom, kruh
  • Salama na kruhu

Utorak     

  • Hrskavi jastučići, mlijeko
  • Mesne okruglice u umaku od rajčice, pire krumpir
  • Topli sendvič

Srijeda

  • Krafna, mlijeko
  • Krumpir gulaš, kruh, tortica
  • Štrudl od jabuka

Četvrtak

  • Sendvič, sok
  • Pirjani kiseli kupus, restani krumpir, pečena kobasica
  • Kolač

Petak

  • Pužić sa sirom, tekući jogurt
  • Brudet od lignje, žganci, salata
  • Voće

 

Dobar tek!

 

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 17. 3. 2013.

Ukupno: 557202
Ovaj mjesec: 8697
Ovaj tjedan: 2406
Danas: 103
Školski kalendar za 2022./2023. godinu

 

 

 

 

 

Polica osiguranja

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Posjet drugih razreda Cedeviti
Autor: Nikolina Vezmar-Baraka, 26. 2. 2017.

 
U siječnju i veljači 2.c, 2.d i 2.e  razred posjetili su tvornicu „Cedevita“ zajedno sa svojim učiteljima. Želja nam je bila otkriti neka nova, nama nepoznata zanimanja i vidjeti kako izgleda proizvodnja sokova i bombona. U zgradu proizvodnje Cedevite uveli su nas Cedevita Gusar i Gusarica.
 
 
Nakon razgledavanja tvornice i pogona  upoznali smo odjel istraživanja i razvoja Cedevite gdje smo imali prilike i sami proizvesti svoj Cedevita bombon te ga promatrati kroz mikroskop.
 
 
Sudjelovali smo i u tri kviz igre koje se odnose na pogađanje novih okusa Cedevitinih proizvoda. Na odlasku, promotori su djeci i učiteljicama uručili poklon paketić s proizvodima Cedevite. Bilo nam je poučno i zabavno i zahvalni smo Cedeviti na lijepom prijemu i što su odvojili vrijeme da nam pokažu sve što rade i daju odgovore na sva naša pitanja​.
 
 
 
 





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju