preskoči na sadržaj

Osnovna škola Savski Gaj Zagreb

Login
Tjedni jelovnik

 

Jelovnik za učenike u produženom boravku

 (27. 01. – 31. 01.  2025.)

 

Ponedjeljak

  • Kruh, pureća de luxe šunka, kiseli krastavac, čaj
  • Varivo od leće sa ječmenom kašom i sušenim mesom, kruh
  • Salama na kruhu

Utorak     

  • Hrskavi jastučići, mlijeko
  • Mesne okruglice u umaku od rajčice, pire krumpir
  • Topli sendvič

Srijeda

  • Krafna, mlijeko
  • Krumpir gulaš, kruh, tortica
  • Štrudl od jabuka

Četvrtak

  • Sendvič, sok
  • Pirjani kiseli kupus, restani krumpir, pečena kobasica
  • Kolač

Petak

  • Pužić sa sirom, tekući jogurt
  • Brudet od lignje, žganci, salata
  • Voće

 

Dobar tek!

 

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 17. 3. 2013.

Ukupno: 557202
Ovaj mjesec: 8697
Ovaj tjedan: 2406
Danas: 103
Školski kalendar za 2022./2023. godinu

 

 

 

 

 

Polica osiguranja

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Obavijest
Autor: Matija Bajić, 20. 12. 2018.

Dragi učenici!

Obavještavamo vas da u petak 21. prosinca 2018. godine završava nastava u prvom polugodištu. Taj će dan u školi biti skraćena nastava. Organizacija rada u produženom boravku bit će po uobičajenom rasporedu. Raspored vožnje školskog autobusa bit će u potpunosti prilagođen izmijenjenom rasporedu sati i bit će objavljen na web stranici škole i oglasnoj ploči škole.

Satnica na dan 21.12.2018. godine je sljedeća:

Jutranja smjena

1. 8.00 - 8.30

2. 8.35 - 9.05

3. 9.15 - 9.45

4. 9.55 - 10.25

5. 10.30 - 11.00

6. 11.05 - 11.35

 

Popodnevna smjena

0. 11.40 - 12.10

1. 12.15 - 12.45

2. 12.50 - 13.20

3. 13.30 - 14.00

4. 14.10 - 14.40

5. 14.45 - 15.15

6. 15.20 - 15.50

Nastava u drugom polugodištu počinje u ponedjeljak 14. siječnja 2019. godine.

Jutarnja smjena 5. i 7. razredi, 1.b, 3.c, 3.d, 3.g, 4.a, 4.b, 4.c i 4.e

Popodnevna smjena 6. i 8. razredi, 1.a, 2.a, 3.a, 3.b, 3.e, 3.f, 4.d i 4.f

Produženi boravak: 1.c, 1.d, 1.e, 1.f, 2.b, 2.c, 2.f i 2.e

 






[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju