RADIONICE KUHANJA ZDRAVIH BILJNIH OBROKA
Učenici sedmog i osmog razreda naše škole sudjelovali su u radionicama kuhanja zdravih biljnih obroka. Radionice kuhanja održavale su se u prostoru udruge „Prijatelji životinja“, a organizirali su ih njezini članovi. Hrana koju su učenici pripremali zajedno s voditeljima i pedagoginjom Martinom isključivo je biljnog porijekla bazirana na veganskom principu prehrane.
U prvoj radionici koja se održala 17 – og ožujka sudjelovalo sedam učenika iz osmog razreda koji su pripremali namaz od graha kao predjelo, tjesteninu s kremastim umakom od cvjetače kao glavno jelo i ukusne muffine s višnjama za desert.
U drugoj radionici koja se održala 16-og travnja sudjelovalo je troje učenika iz osmog razreda i četvero iz sedmog razreda. Njihov ukusni meni sadržavao je juhu od brokule i cvjetače s prepečenim kockicama kruha za dekoraciju, ukusnu Paellu od prosa te nemedene kocke za desert.
U obje radionice učenici su istaknuli da im je bilo zanimljivo, da su se lijepo proveli, naučili ponešto o kuhanju i zajednički još više zbližili kroz aktivnosti pripreme obroka. Između ostalog, učenici su dobili informacije o filozofiji veganske prehrane, suvremenoj manipulaciji hranom i iskorištavanju životinja u različite svrhe. Pozdravili smo se s udrugom obogaćeni za jedno iskustvo više. Galerija slika.
Martina Koret Bulugma
Dragi učenici i učitelji, objavljen je novi raspored Bibliobusa. U Horvatima će stajati u srijedu 21.9. od 10.15- 11. 00 h.
Više na rasporedu u prilogu.
https://www.kgz.hr/hr/knjiznice/bibliobusna-sluzba/raspored-i-stajalista/247
Dragi učenici i učitelji,
radi reorganizacije službe objavljen je novi raspored Bibliobusa. Od dana 26. siječnja na stajalištu Horvati Bibliobus stoji srijedom od 10.15 do 11 sati.
Raspored i eventualne promjene možete pratiti i na sljedećoj poveznici:
http://www.kgz.hr/hr/knjiznice/bibliobusna-sluzba/raspored-i-stajalista/247
RADIONICE KUHANJA ZDRAVIH BILJNIH OBROKA
Učenici sedmog i osmog razreda naše škole sudjelovali su u radionicama kuhanja zdravih biljnih obroka. Radionice kuhanja održavale su se u prostoru udruge „Prijatelji životinja“, a organizirali su ih njezini članovi. Hrana koju su učenici pripremali zajedno s voditeljima i pedagoginjom Martinom isključivo je biljnog porijekla bazirana na veganskom principu prehrane.
U prvoj radionici koja se održala 17 – og ožujka sudjelovalo sedam učenika iz osmog razreda koji su pripremali namaz od graha kao predjelo, tjesteninu s kremastim umakom od cvjetače kao glavno jelo i ukusne muffine s višnjama za desert.
U drugoj radionici koja se održala 16-og travnja sudjelovalo je troje učenika iz osmog razreda i četvero iz sedmog razreda. Njihov ukusni meni sadržavao je juhu od brokule i cvjetače s prepečenim kockicama kruha za dekoraciju, ukusnu Paellu od prosa te nemedene kocke za desert.
U obje radionice učenici su istaknuli da im je bilo zanimljivo, da su se lijepo proveli, naučili ponešto o kuhanju i zajednički još više zbližili kroz aktivnosti pripreme obroka. Između ostalog, učenici su dobili informacije o filozofiji veganske prehrane, suvremenoj manipulaciji hranom i iskorištavanju životinja u različite svrhe. Pozdravili smo se s udrugom obogaćeni za jedno iskustvo više. Galerija slika.
Martina Koret Bulugma
RADIONICE KUHANJA ZDRAVIH BILJNIH OBROKA
Učenici sedmog i osmog razreda naše škole sudjelovali su u radionicama kuhanja zdravih biljnih obroka. Radionice kuhanja održavale su se u prostoru udruge „Prijatelji životinja“, a organizirali su ih njezini članovi. Hrana koju su učenici pripremali zajedno s voditeljima i pedagoginjom Martinom isključivo je biljnog porijekla bazirana na veganskom principu prehrane.
U prvoj radionici koja se održala 17 – og ožujka sudjelovalo sedam učenika iz osmog razreda koji su pripremali namaz od graha kao predjelo, tjesteninu s kremastim umakom od cvjetače kao glavno jelo i ukusne muffine s višnjama za desert.
U drugoj radionici koja se održala 16-og travnja sudjelovalo je troje učenika iz osmog razreda i četvero iz sedmog razreda. Njihov ukusni meni sadržavao je juhu od brokule i cvjetače s prepečenim kockicama kruha za dekoraciju, ukusnu Paellu od prosa te nemedene kocke za desert.
U obje radionice učenici su istaknuli da im je bilo zanimljivo, da su se lijepo proveli, naučili ponešto o kuhanju i zajednički još više zbližili kroz aktivnosti pripreme obroka. Između ostalog, učenici su dobili informacije o filozofiji veganske prehrane, suvremenoj manipulaciji hranom i iskorištavanju životinja u različite svrhe. Pozdravili smo se s udrugom obogaćeni za jedno iskustvo više. Galerija slika.
Martina Koret Bulugma
RADIONICE KUHANJA ZDRAVIH BILJNIH OBROKA
Učenici sedmog i osmog razreda naše škole sudjelovali su u radionicama kuhanja zdravih biljnih obroka. Radionice kuhanja održavale su se u prostoru udruge „Prijatelji životinja“, a organizirali su ih njezini članovi. Hrana koju su učenici pripremali zajedno s voditeljima i pedagoginjom Martinom isključivo je biljnog porijekla bazirana na veganskom principu prehrane.
U prvoj radionici koja se održala 17 – og ožujka sudjelovalo sedam učenika iz osmog razreda koji su pripremali namaz od graha kao predjelo, tjesteninu s kremastim umakom od cvjetače kao glavno jelo i ukusne muffine s višnjama za desert.
U drugoj radionici koja se održala 16-og travnja sudjelovalo je troje učenika iz osmog razreda i četvero iz sedmog razreda. Njihov ukusni meni sadržavao je juhu od brokule i cvjetače s prepečenim kockicama kruha za dekoraciju, ukusnu Paellu od prosa te nemedene kocke za desert.
U obje radionice učenici su istaknuli da im je bilo zanimljivo, da su se lijepo proveli, naučili ponešto o kuhanju i zajednički još više zbližili kroz aktivnosti pripreme obroka. Između ostalog, učenici su dobili informacije o filozofiji veganske prehrane, suvremenoj manipulaciji hranom i iskorištavanju životinja u različite svrhe. Pozdravili smo se s udrugom obogaćeni za jedno iskustvo više. Galerija slika.
Martina Koret Bulugma
RADIONICE KUHANJA ZDRAVIH BILJNIH OBROKA
Učenici sedmog i osmog razreda naše škole sudjelovali su u radionicama kuhanja zdravih biljnih obroka. Radionice kuhanja održavale su se u prostoru udruge „Prijatelji životinja“, a organizirali su ih njezini članovi. Hrana koju su učenici pripremali zajedno s voditeljima i pedagoginjom Martinom isključivo je biljnog porijekla bazirana na veganskom principu prehrane.
U prvoj radionici koja se održala 17 – og ožujka sudjelovalo sedam učenika iz osmog razreda koji su pripremali namaz od graha kao predjelo, tjesteninu s kremastim umakom od cvjetače kao glavno jelo i ukusne muffine s višnjama za desert.
U drugoj radionici koja se održala 16-og travnja sudjelovalo je troje učenika iz osmog razreda i četvero iz sedmog razreda. Njihov ukusni meni sadržavao je juhu od brokule i cvjetače s prepečenim kockicama kruha za dekoraciju, ukusnu Paellu od prosa te nemedene kocke za desert.
U obje radionice učenici su istaknuli da im je bilo zanimljivo, da su se lijepo proveli, naučili ponešto o kuhanju i zajednički još više zbližili kroz aktivnosti pripreme obroka. Između ostalog, učenici su dobili informacije o filozofiji veganske prehrane, suvremenoj manipulaciji hranom i iskorištavanju životinja u različite svrhe. Pozdravili smo se s udrugom obogaćeni za jedno iskustvo više. Galerija slika.
Martina Koret Bulugma
« Kolovoz 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 |
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |