preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
UPUTE ZA KORIŠTENJE KNJIŽNICE ZA VRIJEME EPIDEMIOLOŠKIH MJERA

U knjižnici OŠ Stjepana Bencekovića dopušteno je posuđivanje knjiga bez korištenja čitaonice. Učenici za pomoć mogu zatražiti knjižničarku, učiteljicu razredne nastave ili učiteljicu hrvatskog jezika. Učenici se ne smiju samostalno kretati knjižnicom i posuđivati knjige. Pri ulasku u knjižnicu potrebno je dezinficirati ruke, držati odstojanje od 1,5 metara te ako je moguće, nositi masku. Posuđene knjige učenici vraćaju i odlažu na pult u knjižnici. 
 
Knjižničarka je dostupna učenicima u knjižnici u određeno vrijeme za pojedini razred. Pogledajte raspored po razredima.
Vijesti

Obilježavanje Dana jabuka i Dana kruha u produženom boravku

U obilju jesenskih plodova u našim krajevima posebno se ističe kraljica voća koja u listopadu ima i svoj dan - jabuka. Osim što je vrlo zdrava, rado ju jedemo jer je ukusna u svim oblicima - svježa, pečena ili kuhana.


Koliko je ukusna kuhana jabuka u kompotu uvjerili su se učenici produženog boravka koji su ga i sami pripremili. Učenici 1. razreda oprali su jabuke, učenici 2. razreda su ih ogulili, a učenici 3. razreda su kriške rezali na kockice. U vodu su dodali jabuke, malo šećera i cimeta, a zatim su nestrpljivo čekali deset minuta da se kompot skuha. Nakon što se ohladio, zadovoljno su ga kušali.

Nakon što su se okušali u pripravljanju jednostavnog jela, učenici su Dan kruha obilježili pripremanjem krušnih proizvoda. Kako bi im se što više približio put od brašna do gotovog peciva, učenici su uz pomoć pekara umijesili tijesto i oblikovali razna peciva. Uvjerili su se da posao pekara nije baš lagan, ali je zabavan igrajući se oblikovanjem tijesta, a posebno je lijepo vidjeti i jesti mirisan i rumen kruh koji sami naprave.

 
Kristina Mišić
 
 

 



Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: IJAN SOMI   datum: 2. 11. 2018.

Obavijest - BIBLIOBUS

Dragi učenici i učitelji, objavljen je novi raspored Bibliobusa. U Horvatima će stajati u srijedu 21.9. od 10.15- 11. 00 h.

 

Više na rasporedu u prilogu.

https://www.kgz.hr/hr/knjiznice/bibliobusna-sluzba/raspored-i-stajalista/247

PROMJENA RASPOREDA BIBLIOBUSA

Dragi učenici i učitelji,

radi reorganizacije službe objavljen je novi raspored Bibliobusa. Od dana 26. siječnja na stajalištu Horvati Bibliobus stoji srijedom od 10.15 do 11 sati.

Raspored i eventualne promjene možete pratiti i na sljedećoj poveznici:

http://www.kgz.hr/hr/knjiznice/bibliobusna-sluzba/raspored-i-stajalista/247

 

Obilježavanje Dana jabuka i Dana kruha u produženom boravku

U obilju jesenskih plodova u našim krajevima posebno se ističe kraljica voća koja u listopadu ima i svoj dan - jabuka. Osim što je vrlo zdrava, rado ju jedemo jer je ukusna u svim oblicima - svježa, pečena ili kuhana.


Koliko je ukusna kuhana jabuka u kompotu uvjerili su se učenici produženog boravka koji su ga i sami pripremili. Učenici 1. razreda oprali su jabuke, učenici 2. razreda su ih ogulili, a učenici 3. razreda su kriške rezali na kockice. U vodu su dodali jabuke, malo šećera i cimeta, a zatim su nestrpljivo čekali deset minuta da se kompot skuha. Nakon što se ohladio, zadovoljno su ga kušali.

Nakon što su se okušali u pripravljanju jednostavnog jela, učenici su Dan kruha obilježili pripremanjem krušnih proizvoda. Kako bi im se što više približio put od brašna do gotovog peciva, učenici su uz pomoć pekara umijesili tijesto i oblikovali razna peciva. Uvjerili su se da posao pekara nije baš lagan, ali je zabavan igrajući se oblikovanjem tijesta, a posebno je lijepo vidjeti i jesti mirisan i rumen kruh koji sami naprave.

 
Kristina Mišić
 
 

 



Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: IJAN SOMI   datum: 2. 11. 2018.

Vijesti

Obilježavanje Dana jabuka i Dana kruha u produženom boravku

U obilju jesenskih plodova u našim krajevima posebno se ističe kraljica voća koja u listopadu ima i svoj dan - jabuka. Osim što je vrlo zdrava, rado ju jedemo jer je ukusna u svim oblicima - svježa, pečena ili kuhana.


Koliko je ukusna kuhana jabuka u kompotu uvjerili su se učenici produženog boravka koji su ga i sami pripremili. Učenici 1. razreda oprali su jabuke, učenici 2. razreda su ih ogulili, a učenici 3. razreda su kriške rezali na kockice. U vodu su dodali jabuke, malo šećera i cimeta, a zatim su nestrpljivo čekali deset minuta da se kompot skuha. Nakon što se ohladio, zadovoljno su ga kušali.

Nakon što su se okušali u pripravljanju jednostavnog jela, učenici su Dan kruha obilježili pripremanjem krušnih proizvoda. Kako bi im se što više približio put od brašna do gotovog peciva, učenici su uz pomoć pekara umijesili tijesto i oblikovali razna peciva. Uvjerili su se da posao pekara nije baš lagan, ali je zabavan igrajući se oblikovanjem tijesta, a posebno je lijepo vidjeti i jesti mirisan i rumen kruh koji sami naprave.

 
Kristina Mišić
 
 

 



Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: IJAN SOMI   datum: 2. 11. 2018.

Vijesti

Obilježavanje Dana jabuka i Dana kruha u produženom boravku

U obilju jesenskih plodova u našim krajevima posebno se ističe kraljica voća koja u listopadu ima i svoj dan - jabuka. Osim što je vrlo zdrava, rado ju jedemo jer je ukusna u svim oblicima - svježa, pečena ili kuhana.


Koliko je ukusna kuhana jabuka u kompotu uvjerili su se učenici produženog boravka koji su ga i sami pripremili. Učenici 1. razreda oprali su jabuke, učenici 2. razreda su ih ogulili, a učenici 3. razreda su kriške rezali na kockice. U vodu su dodali jabuke, malo šećera i cimeta, a zatim su nestrpljivo čekali deset minuta da se kompot skuha. Nakon što se ohladio, zadovoljno su ga kušali.

Nakon što su se okušali u pripravljanju jednostavnog jela, učenici su Dan kruha obilježili pripremanjem krušnih proizvoda. Kako bi im se što više približio put od brašna do gotovog peciva, učenici su uz pomoć pekara umijesili tijesto i oblikovali razna peciva. Uvjerili su se da posao pekara nije baš lagan, ali je zabavan igrajući se oblikovanjem tijesta, a posebno je lijepo vidjeti i jesti mirisan i rumen kruh koji sami naprave.

 
Kristina Mišić
 
 

 



Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: IJAN SOMI   datum: 2. 11. 2018.

Vijesti

Obilježavanje Dana jabuka i Dana kruha u produženom boravku

U obilju jesenskih plodova u našim krajevima posebno se ističe kraljica voća koja u listopadu ima i svoj dan - jabuka. Osim što je vrlo zdrava, rado ju jedemo jer je ukusna u svim oblicima - svježa, pečena ili kuhana.


Koliko je ukusna kuhana jabuka u kompotu uvjerili su se učenici produženog boravka koji su ga i sami pripremili. Učenici 1. razreda oprali su jabuke, učenici 2. razreda su ih ogulili, a učenici 3. razreda su kriške rezali na kockice. U vodu su dodali jabuke, malo šećera i cimeta, a zatim su nestrpljivo čekali deset minuta da se kompot skuha. Nakon što se ohladio, zadovoljno su ga kušali.

Nakon što su se okušali u pripravljanju jednostavnog jela, učenici su Dan kruha obilježili pripremanjem krušnih proizvoda. Kako bi im se što više približio put od brašna do gotovog peciva, učenici su uz pomoć pekara umijesili tijesto i oblikovali razna peciva. Uvjerili su se da posao pekara nije baš lagan, ali je zabavan igrajući se oblikovanjem tijesta, a posebno je lijepo vidjeti i jesti mirisan i rumen kruh koji sami naprave.

 
Kristina Mišić
 
 

 



Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: IJAN SOMI   datum: 2. 11. 2018.

Album

Trenutno ne postoji niti jedan album.


Zanimljivosti

    

Tražilica

Kalendar
« Kolovoz 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji


VRIJEME

 

 




Brojač posjeta
Ispis statistike od 27. 12. 2012.

Ukupno: 251596
Ovaj mjesec: 1093
Ovaj tjedan: 62
Danas: 18




preskoči na navigaciju