preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Tražilica

Citati

GIF

Web stranicu i društvene mreže su u 2023./24. uređivali: Mario Stančić, Margareta Živković, Nataša Narančić, Monika Injić, Ana Obradović i Ema Štrocinger.

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 3115780
Ksenija Dretar

 

 

KSENIJA DRETAR, diplomirani pedagog

Kratak životopis:

-Osnovna škola Martijanec

-Gimnazija Varaždin

-Filozofski fakultet u Zagrebu

-rad u osnovnoj školi u Ludbregu

-rad u VI. osnovnoj školi u Varaždinu

 

Poslovi školskog pedagoga odnose se na rad s učenicima, roditeljima i učiteljima. Obuhvaćaju planiranje i sudjelovanje u realizaciji odgojno obrazovnog procesa. Volim raditi u školi i sretna sam kad mogu svojim savjetom pomoći učenicima u učenju i savladavanju životnih vještina. Veseli me njihov uspjeh i napredak. U slobodno vrijeme bavim se brojnim aktivnostima : volim voziti bicikl, izrađujem čipku na batiće, oslikavam svilu, ukrašavam kutije i staklenke, izrađujem nakit i poklone za najbliže.

Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Palačinke
Autor: Ksenija Dretar, 9. 11. 2015.

U petak, 6.11.2015. učenici petih razreda naučili su peći palačinke.


Najprije smo izradili smjesu za palačinke. Nakon toga, učenici su (jedan po jedan) ispekli svoju palačinku. Istovremeno smo pekli u dvije tavice i jedva smo ih stigli ispeći u vremenu od jednog školskog sata.

Prema želji, učenici su ih namazali kinder ladom od lješnjaka ili domaćim pekmezom od šljiva. Evo recepta ukoliko ga netko želi isprobati kod kuće.

PALAČINKE
  -     3 jaja
  -     500 gr brašna
   -    5 dcl mlijeka

- 2 prstohvata soli
- šećer
- 1-2 dcl vode (mineralne) 
- malo ulja zapečenje palačinki                                                                                                               

Priprema:

U zdjelu stavite brašno, zatim  jaja, sol, šećer, mlijeko i mineralnu vodu.
Smjesa mora biti glatka, bez mrvica i gusta. 

Fotogalerija





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju