Vodič za djecu i roditelje - kako postaviti privatnosti i sigurnost na društvenim mrežama Instagram, TikTok, YouTube i Facebook.
Brošura za roditelje „Intervju s roditeljima-odgovori koje je dobro znati“
Kako zaštititi dijete u svijetu interneta, mrežnih tehnologija i mobilnih telefona
FORMULAR UPISNICE I ISPISNICE IZ ŠKOLE
UPUTE ZA (RE)AKTIVACIJU APLIKACIJE MTOKEN
KAKO POČETI? - za razrednike
KAKO POČETI? - za nastavnike
e-Dnevnik - UPUTE ZA RAZREDNIKE I STRUČNO OSOBLJE
e-Dnevnik - UPUTE ZA NASTAVNIKE
OBRAZAC - JEDNODNEVNA IZVANUČIONIČNA NASTAVA
OBRAZAC - VIŠEDNEVNA IZVANUČIONIČNA NASTAVA
CITIRANJE U DIGITALNOM OKRUŽENJU
Jelovnik je podložan izmjenama tijekom školske godine, a u skladu s postojećim potrebama djece te savjetima kuhara/ica, učitelja/ ica i ravnatelja. Odluku o mogućim izmjenama donosi ravnatelj. Količine predviđene jelovnikom su okvirne i djeca imaju pravo, po potrebi, uzeti više od jedne porcije hrane. Škola također zadržava i pravo izmjene jelovnika u slučaju nemogućnosti osiguranja predviđenih namirnica.
PROTOKOL O POSTUPANJU U SLUČAJU NASILJA MEĐU DJECOM
DODATAK PRAVILNIKU O IZRICANJU PEDAGOŠKIH MJERA
PRAVILNIK O PEDAGOŠKIM MJERAMA
Zakon o odgoju i obrazovanju - pročišćeni tekst
PRAVILNIK - IZLETI _ INTERNO PROČIŠĆENI TEKST
PRAVILNIK O PROVEDBI POSTUPAKA JEDNOSTAVNE NABAVE U OSNOVNOJ ŠKOLI SPLIT 3
Izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2017. godinu (.pdf)
Izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2017. godinu (.csv)
Izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2020. godinu (.pdf)
Izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2021. godinu (.pdf)
Izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2022. godinu (.pdf)
FINANCIJSKI PLAN ZA 2021. I PROJEKCIJE ZA 2022. I 2023. GOD.
IZVJEŠTAJ O PRIHODIMA I RASHODIMA, PRIMICIMA I IZDACIMA-2014
PRAVILNIK O PROVEDBI POSTUPAKA JEDNOSTAVNE NABAVE U ŠKOLI
PROCEDURA PRAĆENJA I NAPLATE PRIHODA I PRIMITAKA OŠ „SPLIT 3“
PROCEDURA BLAGAJNIČKOG POSLOVANJA
PROCEDURA UPRAVLJANJA IMOVINOM
GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA OŠ SPLIT 3
ODLUKA O IZMJENAMA PRAVILNIKA O RADU
PRAVILNIK O IZMJENAMA PRAVILNIKA O RADU
PROCEDURA STVARANJA UGOVORNIH OBVEZA
ODLUKA O IMENOVANJU RADNIKA ZA ZAŠTITU DOSTOJANSTVA
PRAVILNIK O POSTUPKU ZAPOŠLJAVANJA
PRAVILNIK O IZMJENAMA I DOPUNAMA PRAVILNIKA O POSTUPKU ZAPOŠLJAVANJA
PRAVILNIK O RADU ŠKOLSKE KNJIŽNICE
PRAVILNIK O POSTUPKU UNUTARNJEG PRIJAVLJIVANJA NEPRAVILNOSTI
ELABORAT O INTERNOM SUSTAVU I PROVEDBI UZBUNJIVANJA, OBAVJEŠĆIVANJA I PRIJEMU PRIOPĆENJA
U sklopu projekta Eko Biz, čiji su organizatori Javna ustanova RERA SD i udruga Zdravi grad, učenici 2.c razreda (sada 3.c) zajedno s učiteljicom Ankicom Perišić sudjelovali su u provedbi malog projekta na temu Zdrava hrana za zdrav život.
Tijekom mjeseca svibnja i lipnja održali su niz aktivnosti s ciljem popularizacije ekološke hrane kod djece.
Etape rada na projektu:
1. Projekt je započeo edukacijom učenika o vrstama hrane. Gost predavač bio je g.Željko Petrović, direktor Centra izvrsnosti George Mateljan u Splitu.
Posjetili smo i prodavaonicu Bio bio gdje smo upoznali različite eko proizvode, a neke od njih smo i degustirali.
2. U sklopu poludnevnog izleta, u Sutivanu na otoku Braču posjetili smo eko vrt obiteljskog domaćinstva Majkla i Nataše Somervile. Zahvaljujući gostoprimstvu domaćina upoznali smo načine eko uzgoja brojnih biljnih vrsta. Za neke od njih smo čak i prvi put čuli kao npr. rabarbara, tikvica patišon, tomatilo … Sa zadovoljstvom smo kušali neke plodove, uživajući u bogatstvu mirisa i okusa.
3. Rad na projektu nastavili smo održavanjem dviju radionica u maloj školskoj kuhinji.
U prvoj radionici, uz svesrdnu pomoć mama Sanje i Frane, sudjelovali smo u pripremi zdravog i ukusnog doručka, domaće nutele i smoothia. Mama Ana je pripremila zdrav i ukusan kruh za namaz, te smo se okrijepili vitaminskim sokovima u čijoj pripravi smo svi sudjelovali.
4. Ubrzo smo se okušali i u pripremi zdravog proljetnog ručka, juhe od tikvica. Naučili smo kako pravilno pripremiti sezonske namirnice i uživali u zajedničkom blagovanju.
5. Pripremu različitih jela rado smo nastavili i kroz kućne radionice. Pokazali smo svoje vještine u izradi kruha, ukusnog sladoleda, raznih namaza, smoothia i dr.
6. Kao dio projekta izradili smo plakat na kojem smo objedinili sve etape rada.
7. Finalno događanje projekta Eko Biz je bio sajam Eko Fjera koji je održan 17. i 18. lipnja na Prokurativama u Splitu. Pored raznih ekoloških proizvođača Dalmacije, te učenika splitskih eko škola i vrtića uspješno smo prezentirali svoje proizvode, eko kolačiće iz kućne radionice.
Zahvaljujemo svim vanjskim suradnicima i onim roditeljima koji su na bilo koji način doprinjeli provedbi projekta.
učenici i učiteljica 3.c razreda Ankica Perišić