Vodič za djecu i roditelje - kako postaviti privatnosti i sigurnost na društvenim mrežama Instagram, TikTok, YouTube i Facebook.
Brošura za roditelje „Intervju s roditeljima-odgovori koje je dobro znati“
Kako zaštititi dijete u svijetu interneta, mrežnih tehnologija i mobilnih telefona
FORMULAR UPISNICE I ISPISNICE IZ ŠKOLE
UPUTE ZA (RE)AKTIVACIJU APLIKACIJE MTOKEN
KAKO POČETI? - za razrednike
KAKO POČETI? - za nastavnike
e-Dnevnik - UPUTE ZA RAZREDNIKE I STRUČNO OSOBLJE
e-Dnevnik - UPUTE ZA NASTAVNIKE
OBRAZAC - JEDNODNEVNA IZVANUČIONIČNA NASTAVA
OBRAZAC - VIŠEDNEVNA IZVANUČIONIČNA NASTAVA
CITIRANJE U DIGITALNOM OKRUŽENJU
Jelovnik je podložan izmjenama tijekom školske godine, a u skladu s postojećim potrebama djece te savjetima kuhara/ica, učitelja/ ica i ravnatelja. Odluku o mogućim izmjenama donosi ravnatelj. Količine predviđene jelovnikom su okvirne i djeca imaju pravo, po potrebi, uzeti više od jedne porcije hrane. Škola također zadržava i pravo izmjene jelovnika u slučaju nemogućnosti osiguranja predviđenih namirnica.
PROTOKOL O POSTUPANJU U SLUČAJU NASILJA MEĐU DJECOM
DODATAK PRAVILNIKU O IZRICANJU PEDAGOŠKIH MJERA
PRAVILNIK O PEDAGOŠKIM MJERAMA
Zakon o odgoju i obrazovanju - pročišćeni tekst
PRAVILNIK - IZLETI _ INTERNO PROČIŠĆENI TEKST
PRAVILNIK O PROVEDBI POSTUPAKA JEDNOSTAVNE NABAVE U OSNOVNOJ ŠKOLI SPLIT 3
Izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2017. godinu (.pdf)
Izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2017. godinu (.csv)
Izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2020. godinu (.pdf)
Izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2021. godinu (.pdf)
Izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2022. godinu (.pdf)
FINANCIJSKI PLAN ZA 2021. I PROJEKCIJE ZA 2022. I 2023. GOD.
IZVJEŠTAJ O PRIHODIMA I RASHODIMA, PRIMICIMA I IZDACIMA-2014
PRAVILNIK O PROVEDBI POSTUPAKA JEDNOSTAVNE NABAVE U ŠKOLI
PROCEDURA PRAĆENJA I NAPLATE PRIHODA I PRIMITAKA OŠ „SPLIT 3“
PROCEDURA BLAGAJNIČKOG POSLOVANJA
PROCEDURA UPRAVLJANJA IMOVINOM
GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA OŠ SPLIT 3
ODLUKA O IZMJENAMA PRAVILNIKA O RADU
PRAVILNIK O IZMJENAMA PRAVILNIKA O RADU
PROCEDURA STVARANJA UGOVORNIH OBVEZA
ODLUKA O IMENOVANJU RADNIKA ZA ZAŠTITU DOSTOJANSTVA
PRAVILNIK O POSTUPKU ZAPOŠLJAVANJA
PRAVILNIK O IZMJENAMA I DOPUNAMA PRAVILNIKA O POSTUPKU ZAPOŠLJAVANJA
PRAVILNIK O RADU ŠKOLSKE KNJIŽNICE
PRAVILNIK O POSTUPKU UNUTARNJEG PRIJAVLJIVANJA NEPRAVILNOSTI
ELABORAT O INTERNOM SUSTAVU I PROVEDBI UZBUNJIVANJA, OBAVJEŠĆIVANJA I PRIJEMU PRIOPĆENJA
Ako niste znali, u Klisu se nalazi Etno agro park ''Stella Croatica'', kojeg su naši petaši posjetili 4. 12. 2017. Na terensku nastavu su ih odveli učitelji M. Pupačić, I. Bilobrk i Lj. Šarin. Uz malo geografije i pokoju matematičku mozgalicu, najviše su se bavili sadržajima iz prirode. Naime, u parku Stella Croatica proizvode se najraznovrsnije delicije od domaćih, prirodno uzgojenih voćaka: masline, smokve, bajame, višnje, šljive, te žitarica. Prepoznatljivu dalmatinsku notu proizvodima daju dodaci raznog aromatičnog bilja kao što su lavanda, kadulja, ružmarin, smilje i sl.
Osim autentičnih mirisa koji se šire od bajama prženih u šećeru, arancina, zdravih integralnih keksića i kruha ispod peke, džemova ili smokvenjaka, dašak prošlost najsnažnije se doživi obilaskom etno sela s etnografskom zbirkom.
Ako ste baš željni znanja, kao što su bili naši petaši, ljubazni domaćini će vas rado poučiti o prednostima zdrave hrane.
Saznali smo da prehrambenu i zdravstvenu vrijednost naših domaćih proizvoda više prepoznaju i cijene stranci nego autohtono stanovništvo. Većina proizvoda iz ovih pogona izvozi se diljem svijeta, a najviše u SAD-e i Japan. Također, posjetitelji parka uglavnom su strani turisti, koji rado dolaze uživati u ambijentu i pripremljenim specijalitetima.
Kušajući topli kruh ispod peke, umočen u maslinovo ulje ili namazan s džemom od višnje i šljive, te čaj od deset ljekovitih trava, naši su učenici zaključili da je sve vrlo ukusno, iako je zdrava hrana! ;)
S pravom ih zovu delicijama.
Nekoliko slikovnih zapisa s provedene terenske nastave nalazi se u priloženoj fotogaleriji.