preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ston

Login
Kalendar
« Siječanj 2025 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Brojač posjeta
Ispis statistike od 6. 11. 2012.

Ukupno: 277636
Ovaj mjesec: 1695
Ovaj tjedan: 105
Danas: 14
Lokalni izrazi
Rječnik je prazan.
Najava
 
 
POČETAK II. POLUGODIŠTA
 
Utorak, 7. siječnja 2025.
počinje redovna nastava 
II. polugodišta
uz posebne mjere rada.
Autobus za redovni
prijevoz učenika 
polazi iz Dola.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Školska shema 2023./2024.
Autor: Mirko Mamić, 9. 11. 2023.

Republika Hrvatska nastavlja s provedbom Školske sheme i u sljedećem programskom razdoblju (2023. – 2029.) odnosno dodjelom besplatnih obroka voća, povrća, mlijeka i mliječnih proizvoda te edukativnim aktivnostima za djecu u osnovnim i srednjim školama s ciljem:

 


  • povećanja unosa svježeg voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda te smanjenja unosa hrane s visokim sadržajem masti, šećera i soli u svakodnevnoj prehrani učenika,
  • podizanja razine znanja o važnosti zdrave prehrane i nutritivnim vrijednostima svježeg voća i povrća te mlijeka  i mliječnih proizvoda i
  • edukacije učenika u cilju smanjenja otpada od hrane.

Naša škola se uključila u Školsku shemu podjele voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda. Ista je startala u prvom tjednu studenoga 2023. godine, a učenici će jedan dan u tjednu dobiti voće, a jedan dan mlijeko ili mliječne proizvode. 

Dobavljač voća i povrća je: APPLE - obrt za uzgoj povrća, voća i sadnog materijala iz Metkovića.

Prihvatljivim voćem smatra se: mandarina, jabuka, kruška, trešnja, šljiva, nektarina, breskva i jagoda.

Dobavljač mlijeka i mliječnih proizvoda je tvrtka Vindija iz Varaždina. Mliječni proivodi jesu: mlaćenica, kiselo mlijeko i vrhnje, jogurt, kefir i drugo fermentirano ili zakiseljeno mlijeko i vrhnje bez dodanih aroma,

U nedostatku pripreme kuhanog obroka za naše učenike i na ovaj način želimo obogatiti postojeći školski obrok.

 

 





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju