Škola za život - nastava na daljinu
« Veljača 2025 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
Pitanje BIO, EKO ili ORGANSKI proizvedene hrane ponukalo je učenike i učiteljice PŠ Hrašćina da mu posvete više pažnje u Danima zahvalnosti za plodove zemlje. Inspirirani zdravom prehranom pod motom "Pozableni jelovniki raščinskoga kraja", vrijedno su proteklih mjesec dana skupljali recepte zaboravljenih jela kojih su se prisjećale bake i mame i sabrali ih u mali zbornik jelovnika.
Naše bake i mame još su jedamput pokazale svoje umijeće pripremivši i prezentirajući birana jela u utorak, 26.10. u našoj školi. Na stolovima su se tako našle hajdina i koruzna zlijevka, zagorski lonec, štruklji z repe, kolač od staroga kruha, domači kru z pečnice, puter, začinjeni makaruni i još mnogo toga.