"Zajedno za zelenu, konkurentnu i uključivu Europu"
"Hrvatska i Norveška snažnije uz STEM"
"RaSTEMo zajedno za prosperitetnu budućnost"
« Rujan 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Prijepodne
1. sat 8:00 - 8:45
2. sat 8:50 - 9:35
3. sat 9:45 - 10:30
4 .sat 10:45 - 11:30
5. sat 11:35 - 12:20
6. sat 12:25 - 13:10
7./0. sat 13:10 - 13:55
Poslijepodne
1. sat 14:00 - 14:45
2. sat 14:50 - 15:35
3. sat 15:45 - 16:30
4. sat 16:45 - 17:30
5. sat 17:35 - 18:20
6. sat 18:25 - 19:10
Dani kruha – dani zahvalnosti za plodove zemlje obilježavaju se svake godine tijekom listopada u dječjim vrtićima, školama i ostalim ustanovama koje se bave odgojem i obrazovanjem djece. Naša škola godinama sudjeluje u obilježavanju, pa tako i učenici s teškoćama u razvoju koji pohađaju odgojno-obrazovne skupine. Osim što su u tjednu od 14. do 18. listopada kroz razgovor, radne zadatke i likovno izražavanje učenici upoznali proces nastanka kruha od „zrna do pogače”, sami su se okušali u pekarskim vještinama. Tako su učenici Mlađe, Srednje 2 i Starije 1 skupine umijesili i ispekli kiflice u svojoj smjeni, dok su učenici Srednje 1 i 2 te Starije 2 skupine odlučili umijesiti tijesto za pizzu pa se počastiti njome. Izrada pekarskih proizvoda protekla je u radnom i veselom ozračju, a učenici su se osobito veselili kušanju onoga što su sami izradili uz pomoć svojih učiteljica, učitelja i pomoćnica.
Krasanka Kakaš