"Zajedno za zelenu, konkurentnu i uključivu Europu"
"Hrvatska i Norveška snažnije uz STEM"
"RaSTEMo zajedno za prosperitetnu budućnost"
« Rujan 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Prijepodne
1. sat 8:00 - 8:45
2. sat 8:50 - 9:35
3. sat 9:45 - 10:30
4 .sat 10:45 - 11:30
5. sat 11:35 - 12:20
6. sat 12:25 - 13:10
7./0. sat 13:10 - 13:55
Poslijepodne
1. sat 14:00 - 14:45
2. sat 14:50 - 15:35
3. sat 15:45 - 16:30
4. sat 16:45 - 17:30
5. sat 17:35 - 18:20
6. sat 18:25 - 19:10
Naši su se učenici imali prilike okušati u pomalo drugačijim aktivnostima od onih koje obično rade u školi sudjelujući u projektu Izrada uskrsnog kruha na tradicijski i suvremeni način. Projekt su organizirale profesorice Srednje strukovne škole Antuna Horvata Maja Breulj i Henrieta Matković. U projekt su se uključili učenici 3. a razreda i njihova učiteljica Irena Rimac te učenici 2. i 3. razreda Područne škole u Ivanovcima Đakovačkim i njihova učiteljica Nada Nikolić.
Prošlog su tjedna tako učenici sa svojim učiteljicama istraživali recepture i običaje izrade uskrsnog kruha našeg kraja. Zatim su zajedno sa svojim učenicima odabrali jedan recept i po njemu izradili uskrsni kruh. Snimali su i fotografirali sve faze izrade.
Predstavljanje projekta planirano je 27. ožujka 2021. u kući Reichsmann na đakovačkom korzu. Tada je planirana izložba kruha radi javnog predstavljanja i degustacije.
Video uratke učenika 3.a razreda i učenika iz Ivanovaca Đakovačkih koji su nastali u sklopu projekta možete pogledati na poveznicama:
https://youtu.be/z942iuaGz7w
https://youtu.be/k2BTd0V10Qg
Učiteljice Irena Rimac i Nada Nikolić