preskoči na sadržaj

Osnovna škola Zmijavci

Login

       Sigurna škola

e-Dnevnik

 

Anketa
Podržavate li obilježavanje Dana kruha na otvorenom (u dvorištu naše škole)?



Informacije za roditelje

                                                                                                                    

Raspored sati

 

Kalendar
« Prosinac 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji

Brojač posjeta
Ispis statistike od 13. 4. 2013.

Ukupno: 495379
Danas: 58
Nacionalni ispiti
Priloženi dokumenti:
Kalendar-i-vremenik-NI-2025.pdf

Nacionalni ispiti
Knjižnica OŠ Zmijavci

E-katalog školske knjižnice

 

UČENIČKA MARENDA

ŠKOLSKA PREHRANA Hladni obrok u školama: Donosimo reakcije roditelja, djece  i ravnatelja! | Libero Portal

Prva pomoć

qrcode

 

Za učenike



Za učitelje


 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
USKRSNI PROJEKT – Little Faberge project - eTwinning projekt
Autor: Josip Jonjić, 2. 4. 2021.

Kako bi stvorili uskrsno ozračje i podijelili uskrsnu radost učenici 2.r. i 4.r. PŠ Šute sa svojim učiteljicama Draženom Livajić i Gordanom Karoglan sudjelovali su u eTwinning projektu Little Faberge project. Cilj projekta je educirati učenike o temi kako bi bolje razumjeli umjetnički i povijesni kontekst Fabergeovih jaja. Saznati podatke o povijest jaja, neke informacije o umjetniku, popis nestalih jaja i još mnogo toga. Napraviti vlastitu verziju jaja od plastičnog oblika jaja koristeći  autentična jaja Fabergé kao umjetničku inspiraciju za ukrašavanje vlastitog jaja u stilu Fabergéa. Ovaj projekt razvija vještine istraživanja i kreativnosti koje će djeci trebati tijekom cijelog obrazovanja. Učenici su bili vrijedni i uspješni izradili svoja uskrsna jaja i izložili su ih u učionici. Svako jaje je unikatno, ima svoje ime i priču, može se otvoriti, unutar je iznenađenje za osobu kojoj se daruje. Kroz fotografije možete vidjeti kako se projekt realizirao. 

 






[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju