Zorkini kuhari obilježili Dan planeta Zemlje
Autor: Dragana Čubrilo Bila, 23. 4. 2024.
Ususret Danu planeta Zemlje vrijedni Zorkini kuhari odlučili su iskoristiti bogatstva koja nam je dala Majčica Zemlja te su sa svojom učiteljicom pripremili ukusan med od maslačka. Osim što su nastavu proveli u prirodi na svježem zraku u školskom dvorištu, naučili su kako je taj žuti cvijet važan u prehrani i za zdravlje. Med od maslačka koristi se za podizanje imuniteta i protiv kašlja te je vrlo ukusan, u što su se uvjerili i Zorkići!
Također, proučili su i tradicionalna jela različitih naroda našega planeta te pripremili poznate bavarske perece. Nakon napornoga rada, nestrpljivo su iščekivali isprobati ovo ukusno i hrskavo jelo.
„Priroda je jedina knjiga koja na svim listovima nudi mnoštvo sadržaja.“
Goethe
Predstavljanje tableta (CC BY-NC-SA).pdf
Postavljanje APN-a na tablet ure aju.pdf
« Rujan 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Obrazovni portali |
> CarNet |
> Dabar |
> Loomen |
> EMA |
> eTwinning |
> Ettaedu |
> Agencija za odgoj i ... |
> Open schools for ope... |