

| Redni broj sata | Početak | Završetak |
| 0. | 7:10 | 7:55 |
| 1. | 8:00 | 8:45 |
| 2. | 8:50 | 9:35 |
| 3. | 9:40 | 10:25 |
| Veliki odmor | 10:25 | 10:45 |
| 4. | 10:45 | 11:30 |
| 5. | 11:35 | 12:20 |
| 6. | 12:25 | 13:10 |
| 7. | 13:15 | 14:00 |
| 8. | 14:05 | 14:50 |





| « Prosinac 2024 » | ||||||
| Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
| 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
| 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
| 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
| 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
| 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
| 30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Grupa od 15 učenika sedmih i osmih razreda i njihove profesorice Marina
Marega Selecki, Nataša Bebić Bačan i Davorka Bronzić uključili su se u
eTwinning projekt “Znanja i okusi” u suradnji s vršnjacima iz škole ICS "G.
Bufalino" iz talijanskog grada Comiso na Siciliji.
Projekt će trajati nekoliko mjeseci tijekom kojih će učenici izmjenjivati znanja,
komunicirati na engleskom i talijanskom jeziku, zajedno odrađivati zadatke iz
projekta i ujedno se družiti putem foruma i video konferencija.
Jedan od ciljeva ovog projekta je upoznavanje i očuvanje tradicije svog kraja,
kao i upoznavanje s tradicijom škole/zemlje partnera, kroz pripremu
tradicionalnih Božićnih jela.
Za predstavljanje Božićnih okusa Župe dubrovačke izabrali smo pripremu
zelene menestre. Koristili smo domaće namirnice, tri vrste kupusa i nekoliko
vrsta suhog mesa. A kako je izgledalo kuhanje ovog jela u našoj školskoj kuhinji
pogledajte u videu: