Naslovnica
NUTRI-VITA
Autor: Administrator , 13. 1. 2012.
Pribor i reagensi potrebni za pripremu Školskog natjecanja u disciplini NUTRI-VITA
NATJECANJE UČENIKA U DICIPLINI
NUTRI -VITA ZA ZANIMANJA
PREHRAMBENI TEHNIČAR I TEHNIČAR NUTRICIONIST
TEMA : OSNOVE TEHNOLOGIJE I ANALIZE VINA
Pribor i reagensi potrebni za pripremu Školskog natjecanja:
Uzorak: 2 uzorka bijelog vina različite vrste i kvalitete
Pribor :
električno kuhalo, stakleni štapić, stalak za biretu, mufa, klema, bireta od 50 cm3 ,
pipete od 10 cm3 i 1 cm3 , menzura od 50 cm3 , 4 Erlenmeyer tikvice od 200 ili 300 cm3, čaša, ljevak, bijeli list papira
Reagensi :
Standardizirana otopina NaOH množinske koncentracije c(NaOH) = 0,1 mol/dm3
Standardizirana otopina NaOH množinske koncentracije c(NaOH) = 0,1 mol/dm3
Indikator fenolftalein , w(fenolftaleina) = 1 %
Destilirana voda
Predsjednik Državnog povjerenstva
mr.sc.Petar Vrbanić
NAPOMENA I PODSJETNIK:
Predprijave učenika i mentora u VETIS izvršiti do 19. siječnja 2012.
Sve obavijesti vezane uz natjecanje objavljene na web stranici Škole domaćina:
e-mail za natjecanje je :
nutri-vita@ss-bracaradic-kastelstafilicnehaj.skole.hr
Izvor: Ružica Budimir, dipl.ing. preh.
Tražilica
Oglasna ploča
Hrvatska danas
VIRTUALNA KNJIŽNICA 2024/25
Razglednica naše škole
Učenička zadruga
Prognoza za Kaštela
Globe projekt
EDIT ICT ŽUPANIJA
E-medica
Kalendar
« Siječanj 2025 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |